Stranica 93 od 123 PrviPrvi ... 43839192939495103 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,601 do 4,650 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Mala koji ti je danas dan od transfera?
    Transfer je nulti dan i ne broji se!
    11 dan od transfera ili 26 dan ciklusa.

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj mala85 prvotno napisa Vidi poruku
    možete napraviti već i kućni test i betu, ako je do trudnoće došlo pokazat će u obje varijante.
    meni je kućni test bio pozitivan već na 9 dnt, a prvu betu sam vadila na 10dnt trodnevnih embrija, s tim da mi je implantacija (po niskoj početnoj vrijednosti bete) bila dosta kasno.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Napravi slobodno test da znaš na čemu si.
    Danas 12 dan će svaki test pokazati dal je trudnoća u pitanju.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Napravi slobodno test da znaš na čemu si.
    Danas 12 dan će svaki test pokazati dal je trudnoća u pitanju.
    Mislim da je rano a i strah me negativnog testa...
    Posljednje uređivanje od mala85 : 18.12.2021. at 07:57

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Čitajući ovdje svašta, puno vas je pravilo test, bio pozitivan a beta negativna...

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

nije rano za betu, na 14dnt beta je troznamenkasta ako postoji, znači na 12dnt je rezultat sigurno vidljiv. strah je drugo, naravno

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Meni su rekli od transfera 2 tjedna mora proci da vadim betu a to je 24.12. Pošto je badnjak vadit cu dan ranije 23.12.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Ja sam se zeznila, ja sam racunala od oplodnje a ne od transfera, od transfera mi je onda danas 9 dan a od oplodnje 12 dan.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ja sam se zeznila, ja sam racunala od oplodnje a ne od transfera, od transfera mi je onda danas 9 dan a od oplodnje 12 dan.
    Lijepo i čitko sam ti napisala da je transfer nulti dan i da se ne broji, ja sam radila betu na 12 dan najnormalnije a dvodnevni embriji su bili.
    Previše sebi sama štetu radiš i praviš si stres.

P.S. ne znam zbilja da je baš kao što pišeš njih puno bilo da je netko radio test pozitivan a beta negativna, uopće na forumu tu a već sam dugi niz godina i čitam, al zbilja čitam. A pogotovo ovdje na temi nije bilo osim kog kirurgije koja je imala jedan jedva vidljiv da je pozitivan a drugi testovi su bili negativni.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 18.12.2021. at 13:57

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Lijepo i čitko sam ti napisala da je transfer nulti dan i da se ne broji, ja sam radila betu na 12 dan najnormalnije a dvodnevni embriji su bili.
    Previše sebi sama štetu radiš i praviš si stres.

P.S. ne znam zbilja da je baš kao što pišeš njih puno bilo da je netko radio test pozitivan a beta negativna, uopće na forumu tu a već sam dugi niz godina i čitam, al zbilja čitam. A pogotovo ovdje na temi nije bilo osim kog kirurgije koja je imala jedan jedva vidljiv da je pozitivan a drugi testovi su bili negativni.
    Ma ja sam se zeznila, ja računala od oplodnje a ne od transfera, znači danas mi je 9 dan od transfera. Pa mislim da je rano onda još za test ili?
    Posljednje uređivanje od mala85 : 18.12.2021. at 15:14

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Planiram napraviti test, kad ga mogu napravit najranije i kakav test? Jel mora biti neki skupi ili je to sve isto?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Planiram napraviti test, kad ga mogu napravit najranije i kakav test? Jel mora biti neki skupi ili je to sve isto?
    Ne mora biti skupi.
    Bitno da je 10 miu osjetljivost. Imaš Gravignost Ultra, Geratherm i Cyclo test. Cyclo test imaš dva pa pazi. Ljubičasti i zeleni, jedan je 10 a drugi 20 miu.
    Od CB testova samo digitalne jer drugi pokazuju evaporacijske lažne crtice.
    Sutra s prvim jutarnjim napravi, nije rano. Sretno

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

12 dan od transfera kucni test negativan. Place mi se

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Boban mi je rekao da ove stanice koje su ostale trodnevne su 6 i 5 stanicne. 2 dobro 8 stanicna su mi stavili a za ove me pitao dali ih zelim zamrznuti. Sta vi mislite ako mi od ova 2 dobra nije uspjelo pa sigurno nece onda od ova 2 losija. Jel tako?

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Jel sad trebam ponovo sve Hzzo novi zahtjev itd. Ja vec i zaboravila sta sam sve morala,dali zna netko sta mi sve treba za HZZO i novi postupak sa novim js?

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Mala85,zao mi je sto postupak nije uspeo.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Mala,jako mi je žao. . .malobrojne su one kojima uspije izgleda.
    Nastavi dalje svakako.
    Koji ti je to pokušaj?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Jel sad trebam ponovo sve Hzzo novi zahtjev itd. Ja vec i zaboravila sta sam sve morala,dali zna netko sta mi sve treba za HZZO i novi postupak sa novim js?
    Mala žao mi je ali tako ti je to na ovom trnovitom putu.

Mislim da moraš prvo te preostale embrije sve iskoristiti da bi mogla predati novi zahtjev.
    Što se tiče 6-ni embrija na treći dan ima ih puno tu na forumu da su uspjeli, bitno je da nisu fragmentirani.

Vidjela si i sama ovdje da i s blasticama ne uspije a ti si toliko npr.vjerovala samo blasticama i čitala si samo o tome.
    Nije to baš tako, puno se stvari mora poklopiti.
    Savršena blastica ne garantira apsolutno ništa.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Da, dobro ti LaraLana govori. Ja sam evo najfriškiji primjer da fantastična blastica ne garantira uspjeh. Puno je tu varijabli.
    Ali treba biti uporan.

Ja bih isto izvadila betu. Ne virujem ja kućnim testovima potpuno.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Slazem se sa svima, u pravu ste ali nekako sumnja da na 12 dan od transfera test negativan da se može dogodit neko čudo. Ovo mi je prvi pokušaj bio ali me pate te stanice koje nisu baš najbolje... dali ima slučajeva da je beta bila niska 12 dan od transfera pa da je zato test negativan. Kupila sam neki primatest i prva jutarnja mokraca je bila.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Što je najgore bila sam uvjerena da se primilo, grudi bolile inace nikad ne bole, iscjedak cak sam imala 2 dana i onaj famozni "suncani iscjedak", grčenje nogu,... svašta nešto... baš sam se jako razočarala i isplakala.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

LaraLana, imaš poruku u Inboxu, lukni.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Kako sad ide drugi pokusaj? Dali se dolazi opet par dana prije kao i s prvim pokusajem? Ili pak ne jer ipak sad imaju oplodene js?

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Ne trebaš, sad je FET i budeš kratko.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Kosuta364 imas mail.

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

@mala85 žao mi je što je ovaj pokušaj loše završio. Probaj da za sledeći uđeš opuštenije u celu priču. Jeste teško, ali znači kad hladne glave pristupaš svemu.
    Drage moje, da li je neka skorije radila FET o svom trošku da podeli info o iznosu.
    Zanima me i šta ste dodatno proveravale posle neuspešnog svežeg. Ja imam terapiju za štitnu koja je pod kontrolom i histeroskopiju objavljenu pred ovaj postupak.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Lucy10 to i mene zanima, dali bi ja sad trebala na neke dodatne pretrage da se vidi zašto mi nije uspjelo, možda ima nešto a da ni ne znam. Ja mislila to će se primit 100% jer kod mene je problem samo taj sto nemam js.
    Sad ne znam sta da radim, na kakve pretrage da idem... dali da idem ili ne idem...

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Mala85 ako sam dobro shvatila ti ideš preko HZZO-A na ove postupke.
    Da li sad ponovno podnosiš zahtjev za novi postupak koji je u stvari samo vraćanje preostalih embrija? Ili kako?
    Ako budeš znala nešto više javi molim te.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Ne znam ništa, tj. Ici cu na FET (ostale su mi 3 js (ne bas dobre kvalitete) ali moram ih iskoristit pa ako i taj FET ne uspije onda sve ponovo ispocetka, sve nalaze opet skupljat itd. Bas sam razocarana jako... mislila sam da to sa djs ide jako dobro.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Sushi jel tebi ovo bio prvi pokušaj u Makedoniji?

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Sushi vidim da si i ti išla na donaciju js, jesi radila kakve pretrage prije da vidiš dali je sve i redu s tobom? Ja sam imala papu koji je bio dobar a ovaj transfer nije uspio pa si postavljam 100 pitanja da nisam možda trebala neke pretrage napravit prije sve ovoga?!

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

I imam još jedno pitanje, dali se sad mora cekat 3 mj za drugi pokušaj fet? Meni nitko ništa nije rekao, osim da prekinem sa terapijom i da se čujemo. Kad? Šta? Nitko mi ništa nije rekao.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Mala ja sam dr L.odmah kad sam mu javila betu pitala kad mogu ponovo u postupak i rekao je da pauziram dva ciklusa pa da ćemo onda napraviti protokol. Nije mi spominjao da išta od nalaza do tad moram napraviti pa pretpostavljam da ne treba.
    Ja idem sa svojim stanicama pa sad ne znam jel razmak između postupaka drugačiji nego kad se ide sa doniranim

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Hvala DalmaIB
    Inesz jesi i ti išla u Makedoniju, našla sam jedan tvoj post gdje piše da ti je uspjelo od 6-staničnog embrija 3 dan? Dali ti je to bio prvi pokušaj ili?

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Jao kako mi je sad krivo sto sam im rekla da zamrznu ostale embrije koje nisu bas tako dobre bile, pa da sam znala da se placa FET isla bi na novu donorku odmah a ne na ove losije embrije. Zasto nam to tamo nitko ne kaze?

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Ne vidim razloga da si sam sada plaćaš FET ako već ideš preko HZZO-A odnosno išla si. Po meni bi bilo logično da podneseš sada novi zahtjev u kojem će biti samo taj FET, bez donacije i ostalih stvari koje su bile prvi puta.
    Mi trebamo prvo na inseminaciju i po tome ispada da ako nam ne uspije iz prve ostale slamke doniranih spermatozoida odnosno njihovo korištenje u postupcima moramo sami platiti???

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Ni meni to nema smisla ali sam pročitala gdje su Vedre i LaraLana pisale da se fet placa u obje situacije išla na donirane js ili na donaciju sperme. I procitala sam da je fet 870€ sto je meni iskreno jako puno. Bas sam se jako razocarala, da sam to znala prije zbilja im nebi rekla da zamrznu ostale embrije ionako mi je receno da su losije kvalitete. U nalazu je pisalo 6 i 4 stanicni.

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Mala85 nemoj to tako gledati. Svaka prilika je važna i možda baš ovaj FET bude dobitak.
    Opusti se malo sada. Znam da je lakše reći nego učiniti ali barem probaj.
    Možda sada izgleda kao da su ti lađe potonule ali ustvari imaš još jednu priliku minimalno pokušati ostvariti svoj san a to nikako ne može biti loše.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Hvala ti na rijecima utjehe ali danas sam baš potonula, cijeli dan placem, ne znam jel od hormona ili od šokova

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Sushi jel tebi ovo bio prvi pokušaj u Makedoniji?
    Sushi vidim da si i ti išla na donaciju js, jesi radila kakve pretrage prije da vidiš dali je sve i redu s tobom? Ja sam imala papu koji je bio dobar a ovaj transfer nije uspio pa si postavljam 100 pitanja da nisam možda trebala neke pretrage napravit prije sve ovoga?!

ovo mi je bio prvi pokušaj u MK, da. mi smo računali i psihički se pripremali na više odlazaka, pa sam još uvijek u čudu da je uspjelo iz prve. no tek sad treba i visokorizičnu trudnoću izgurati...
    pitala sam Bobana na prvim konzultacijama na koju šansu da računam - rekao je 50%...i mi smo tako i razmišljali.

radila sam razne pretrage, ali sve prije MK. bila sam 5 godina u mpo u Hr (od 2012.), pa su bile rađene u sklopu te obrade. moja jedina dijagnoza je preuranjena menopauza bez poznatog uzroka...nikad nismo uspjeli naći zašto je došlo do toga, sve genetske i imunološke pretrage koje sam radila su bile ok. nemam nikakvo drugo zdravstveno stanje osim toga, srećom sam uvijek bila prilično zdrava i općenito oduvijek vodim nešto što bi se zvalo zdravim životom (uz iznimku stresa zbog posla )

žao mi je što ti je prvi put ispao tako i što te toliko pogodilo...isplači ovih dana, glavu gore i imaš se čemu nadati dalje samo strpljivo... donacija ima puno veću uspješnost po postupku od "običnog" ivf-a i upaliti će kad-tad
    Posljednje uređivanje od sushi : 23.12.2021. at 23:11

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Lucy10,ja sam bila na kraju 9mj na FET-u,prije toga sam imala bio kemijsku trudnocu,poslije toga mi je receno,da nakon tri ciklusa mogu odmah na fet,medjutim zbog svojih nekih osobnih razloga isla sam tek u 9mj..dok nisam dala dr L.povratnu informaciju da sam spremna za postupak nista nisam obavljala i tek tada mi je on rekao sto da napravim.Ja osobno sam imala samo da obavim genetske pretrage i to je to,svaka on nas poslije neuspjelog pokusaja dobiva sto treba da uradi..Ja sam fet platila 481 euro

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Mala85,znam da ti je tesko,jer vecina je ovdje kroz to prosla,al trgni se,isplaci,poslozi si kockice u glavi i sto je bilo ostavi iza sebe,kreni dalje gledati pozitivno

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Drage ženice, želim vam mirne blagdane u krugu obitelji te uspješnu iduću godinu sa puno lijepih vijesti

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Sretan Božić svima!!!

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Sretan Božić svima!

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Sretan i blagoslovljen Božić svima..
    Žene drage nakom negativne bete za koliko vam došla M? Meni 4 dan kako sam prestala terapiju i još uvijek niša.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Ma doći će,Mala,sve će doći,vidjet ćeš.
    Nemoj biti u strahu i grču jer ti to sve usporava i koči.
    Relax baby. . .

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Sretan i blagoslovljen Božić svima....evo obavili smo prvi pregled u Sistini...ugl imam adenomiozu (uz prijevremenu menopauzu)...jel netko imao adenomiozu i uspio....trazim ali ima malo info o adeno...

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj Eszter1 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretan i blagoslovljen Božić svima....evo obavili smo prvi pregled u Sistini...ugl imam adenomiozu (uz prijevremenu menopauzu)...jel netko imao adenomiozu i uspio....trazim ali ima malo info o adeno...
    Eszter iskreno ja prvi put sad čula za to, isla na googlat da vidim sta je. Zasto nisi njih tamo pitala kako i sta? Ja sam nedavno bila na oplodnji i nije mi uspjelo a imala odličan endometrij, dobra maternica i odličan embrij. Toliko sam psihicki bila pala, mene je to baš bilo slomilo jer sam bila uvjerena da ce uspjeti. Držim ti fige da tebi uspije, ja ti savjet neki ne mogu dati jer ni ne znam nikoga s takvom dijagnozom.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Ma pitala sam sto je..najjednostavnije objašnjeno endometrioza u maternici...često ometa implantaciju i uzrokuje spontane...mene samo zanima jel netko ima adeno i uspio je zatrudnit i rodit? Tračak nade...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •