Pokazuje rezultate 1 do 50 od 227

Tema: Hrabro prema sreći

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj tinkilinkixyz prvotno napisa Vidi poruku
    Uff, baš borba na svakom koraku sa administracijom. Kao mala curica sam govorila da ću radje posvojiti nego roditi, ali sada iskreno nisam više sigurna u to, jer znam puno toga i svesnija sam svih mogućih izazova.
    Svaka vam čast i mislim da će vaša dječica odrasti u dobre ljude, bez sumnje!
    Roditeljstvo je za puno roditelja veliki izazov, neovisno o tome jesu li djeca biološka ili nisu. Posvojitelji često moraju puno više truda i energije uložiti, ali nema tu pravila. Nikad ne znaš što život nosi.

Svatko tko kreće u posvajanje treba biti svjestan da je to energijski sigurno veći rizik. Ali niti su sva djeca ista, niti su roditelji isti, niti su životne okolnosti iste. Tom osvještavanju i služe razgovori u CZSS, koji su ponekad nespretni i neadekvatni, da procijeniš imaš li tu volju. Možda i te provokacije u CZSS nekoga obeshrabre, a nekoga ojačaju u odluci. Ja koja sam prošla i IVF-ove i posvojenje, mogu reći da je kod potonjeg sam proces, dok još ni ne vidiš dijete, psihički puno teži. Posvojitelja ima dovoljno. Ne treba se zanositi idejom da se posvojenjem spašava svijet.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 07.02.2022. at 12:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •