Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2022

Početno

Citiraj DalmaIB prvotno napisa Vidi poruku
    Ekipa, ja u nedjelju putujem za Skopje pa ako će koja biti dolje slobodno se javite za druženje
    Pozdrav Dalma...daj mi reci jesi ti danas bila u Sistini oko 9h? Supruga i ja smo upravo bili na potpomognutoj, a vidjeli smo neku curu u kariranoj kosulji (dalmatinku), pa rekoh da pitam Uglavnom, naletio sam na ovaj forum, te smo tu otkrili Acibademu i mislim da sam prelistao sav forum i mnogo ste nam pomogli u svemu...Kad se vratimo kuci budem opisao nase iskustvo (mi smo isli sa doniranim jajnim stanicama, ali smo mi doveli donora js, sestru od supruge)

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Citiraj hood prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav Dalma...daj mi reci jesi ti danas bila u Sistini oko 9h? Supruga i ja smo upravo bili na potpomognutoj, a vidjeli smo neku curu u kariranoj kosulji (dalmatinku), pa rekoh da pitam Uglavnom, naletio sam na ovaj forum, te smo tu otkrili Acibademu i mislim da sam prelistao sav forum i mnogo ste nam pomogli u svemu...Kad se vratimo kuci budem opisao nase iskustvo (mi smo isli sa doniranim jajnim stanicama, ali smo mi doveli donora js, sestru od supruge)
    zar se čuje da sam dalmatinka čim usta otvroim, jer se ne sjećam da sam nešto puno pričala ahahhaa.
    Ugl.da, to sam ja bila.
    I ja sam stalno pogledavala al mi bilo glupo upasti vam tako iz vedra neba he he.
    U kojoj ste fazi vi?

Poruka ti je kasnila pošto si nov pa treba odobrenje, zato nisam ni vidila prije da si pisa, nego sad od živaca čačkam svugdje pa ugledah i baš se dobro nasmijala hahaha.

Ekipa beta se poduplala, al malešna je. Čekam mail dr.L.
    Posljednje uređivanje od DalmaIB : 04.03.2022. at 18:09

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •