-
Ja nisam radila PCR, jer mi ne treba za nešto, a glupo mi je opterećivati sustav iz čiste znatiželje. Nije me ni epidemiolog slao, razgovarala sam s njim. Radila sam 8 kućnih testova u roku 10 dana od prvog kontakta, svi negativni. Nije bilo nikakvih drama, kod nas je to laganini prošlo. Mali je imao temperaturu dva dana, ali nikakvih promjena u ponašanju, ni u skakanju, ni u jelu, ni u čemu. Obrisala bih mu nos 2-3 put dnevno. Koliko sam čula od dr obiteljske medicine, nije to tako rijetko da se jedan ne zarazi, a onda bude pozitivan za koji mjesec, zarazi se negdje drugdje.
Lili, jesi li ti možda slučajno nakon tog pozitivnog PCR-a provjerila što kaže kućni? MM radio PCR, trebalo mu, bio je negativan, idući dan kućni negativan, i sljedeći dan kućni pozitivan. I ponavljao je kućni 5 dana kasnije opet bio pozitivan (on je imao neku glupu situaciju zbog koje je morao ići nekamo pa se žurio, nije mu uspjelo otići).
Mi smo u ovom valu dobro poduprli farmaceutsku industriju. MM mi je rekao u nekom trenutku - odi po još testova, imamo samo 3 doma
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma