Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A opet ako Komisija i odluci drugacije, tko ce to u Hrvatskoj obaviti kad nemaju educirani kadar za feticid? Nije to "samo" inducirani porod.

Onda bi bilo ok da joj HZZO snosi trosak u Sloveniji, ako se tako nesto ne moze obaviti u RH jer nemamo educiran kadar.

Ma groznaaa situacija..uf....

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    A opet ako Komisija i odluci drugacije, tko ce to u Hrvatskoj obaviti kad nemaju educirani kadar za feticid? Nije to "samo" inducirani porod.

Onda bi bilo ok da joj HZZO snosi trosak u Sloveniji, ako se tako nesto ne moze obaviti u RH jer nemamo educiran kadar.

Ma groznaaa situacija..uf....
    Igzektli. Mislim da su planirano krenuli u narativ 'mi bismo pokusali lijeciti' kad su se upetljale vece bolnicke face i vjer. pr firma jer uz narativ 'mi nismo educirani' postavlja se pitanje, ok, ako niste, snosite joj troskove. Mislim da ideoloski nema sanse da bi proslo da placaju nekome usmrcrnje ploda vadi, uz to sto ga ne rade. Pa se nadaju da ce otic van, obavit to o svom trosku, a oni, eto, nece dobit priliku da 'lijece' i nitko se od njih crkvenom i strucnom establishmentu nece izlagat.

Koga briga za zenu, za plod, za to da je drzavi 5k eur peanuts, a ovoj obitelji nije. Nisu imali srece, sad treba sacuvat obraz i ne izlozit se i ne ic protiv svojoh aktivnosti za koje se bore vec 20 plus godina na svim mogucim reproduktivnim frontovima da bi sad popustili.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 07.05.2022. at 10:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •