Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Neko stavlja link na članak republikanaca kao vjerodostojan izvor informacija o demokratima?

Ostalo - nabacane teme, malo piše da samo ako je pobačaj legalan neovisno o trajanju trudnoće da se onda "prihvatiti ideju", malo se zgrazava na ideju da se negdje to dopusti, pa ubačeni rasdpudic (aka "vegeta" - nema do "argumentacije" pozivanja na autoritet muzjaka-deklariranog katolika) i trudnoće muškaraca, pa incest, sterilizacija i stovecsvene. Standardni kupus svega i svačega, red trolanja pa red moraliziranja. Nista novog a ni naročito argumentirano.
    Sve ovo sto ti vidis kao kupus, ja svodim pod isti zajednicki nazivnik - reproduktivna prava. Mozes li mi navesti o cemu sam tocno moralizirala ?

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Sve ovo sto ti vidis kao kupus, ja svodim pod isti zajednicki nazivnik - reproduktivna prava. Mozes li mi navesti o cemu sam tocno moralizirala ?
    Evo ovo ovdje je moraliziranje:

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Pa, no ! Zasto i to ne reguliramo zakonom, da zene ne moraju koristiti vjesalice i napitke ? Tko od nas zna u kakvoj se situaciji iznenada nasla zena u 9.mjesecu trudnoce ? Koliko npr Ukrajinki ima koje su se trudne odjednom nasle u neobranom grozdju, muz je mozda poginuo na ratistu, izbjeglice, bez posla, bez doma.. Iznenadna situacija u kojoj vise nije zgodno biti trudna.
    A da ne spominjem ovo s jogom od Freyje…
    Sve se svodi na zgražanje kako netko može tako nešto odlučiti… jer tako nešto može odlučiti samo osoba “kojoj ovaj tren baš nije nešto zgodno”.

Onda hrpa bla bla savjest, moral, bla, bla.
    Jer ako ti je nešto tako dano od života/boga/svemira… tko si onda ti da misliš da možeš sam upravljati svojim životom, kad je apsolutna i jedina istina da ne možeš i moraš se jedino podvrgnuti tom jedinom važećem moralnom kompasu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •