Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Jadranka, iz ovog što je Tanči napisala ja ne iščitavam da bi bilo bolje da se ta djeca nisu ni rodila, nego da će silom prilika imati teži start u životu. To je (nažalost) voda na mlin trenutne vlasti, jer ako je nacija neškolovana i zapuštena, podložnija je indoktrinacijama vrsta raznih, ne nužno samo vjerskih, ali ni to nije zanemarivo. Iz ovoga što je Tanči napisala ja čitam "bolje bi bilo UNAPRIJED promisliti što možemo ponuditi svakom svojem idućem djetetu, prije nego se odlučimo donijeti ga na svijet". To bi bilo odgovorno roditeljstvo.
    Ali to je opet ideja da treba promisliti kako bi se radjalo sto manje djece koja ne mogu odrastati u uvjetima koje netko drugi drzi neophodnima/odgovarajucima.

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Ali to je opet ideja da treba promisliti kako bi se radjalo sto manje djece koja ne mogu odrastati u uvjetima koje netko drugi drzi neophodnima/odgovarajucima.
    Slažem se s Jadrankom. Razumijem Tanči, ali rješenja za probleme ove obitelji daleko su od domene ove teme.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    svijet je prenapučen, ima nas skoro 8 milijardi pa ne smatram planiranje obitelji problematičnim, već razumnim ponašanjem

što se tiče teme, moje promišljanje je vrlo jednostavno - prekid trudnoće se ne smije zabraniti jer se nikada i ni u kakvim okolnostima neće iskorijeniti, to je posve sigurno
    u svom životu se vodim principom - kad sam protiv nečega, to ne radim i gotovo

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    svijet je prenapučen, ima nas skoro 8 milijardi pa ne smatram planiranje obitelji problematičnim, već razumnim ponašanjem

što se tiče teme, moje promišljanje je vrlo jednostavno - prekid trudnoće se ne smije zabraniti jer se nikada i ni u kakvim okolnostima neće iskorijeniti, to je posve sigurno
    u svom životu se vodim principom - kad sam protiv nečega, to ne radim i gotovo
    X

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •