-
Ne bih baš tvrdila da iz svih predmeta svaki put nisu sve shvatili, ali dovoljno često ima dovoljno predmeta/gradiva/zadaća/pojedinih zadataka gdje moraju zvati mamu ili jedni druge. Mislim nije svaki dan svaka zadaća, ali barem jednom ili čak nekoliko puta svaki tjedan definitivno.
Evo moj (5.0) nije zbog pregleda bio u školi, drugo dijete (4.8. opći prosjek, 5 iz matematike) mu šalje gradivo. Ovaj moj žica i zadaću jer ne razumije baš. Dobije zadaću, ali i dalje ne razumije. Zove mene, ja objasnim cijelu lekciju i zadaću, i vidim da je to drugo dijete 80% zadataka krivo riješilo. I samo je zapravo u poruci napisalo da nije sigurno je l mu zadaća točna, da ne razumije baš. Moj slika kad sam mu ja objasnila i šalje djetetu da ispravi.
Ovo je izolirani primjer, ali mogu ih nabrojati još hrpu. Što je puno previše od prihvatljivih npr. 1 put godišnje
.
Ja nemam drugo objašnjenje nego da je gradiva previše i da nitko normalan to ne stigne niti ispredavati i da nitko normalan tko ima 11 godina može sve to procesuirati nakon 40 minuta slušanja nečeg što čuje prvi put, i tako 26x tjedno (toliko satova imaju, bez tjelesnog i sata razrednika).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma