-
Pozdrav svima. Voljela bih da se obnovi ova tema. Meni su navodno dijagnosticirali tihu migrenu. Glavobolje nemam ali su mi simptomi koje sam ispod navela prisutni 20 mjeseci i to 24 sata dnevno. Jučer sam imala ispad vidnog polja. Znači kada pogledam osobu, vidim jedan dio glave drugi ne. Vid mi se vratio nakon sat vremena. Problemi su mi počeli unazad 20 mjeseci u 8 mjesecu trudnoće. Dešava se to da imam bljeskove, crne fleke, zatim znaju mi se dešavati fleke i u drugim prozirnim bojama najčešće crvena i žuta.
Smetnje koje imam su: Fotposija, Iluziona palinopsija, plutajuce cestice, bljeskovi, enoptički fenomen plavog polja, vizualni snijeg u maraku. Kad krenem da spavam i zatvorim oči na par minuta i kad otvorim, vidim kapilare na bijeloj podlozi- koji su tamni.
Iako je prošlo 20 mjeseci meni je ovo sve zastrašujuće. Kao terapiju su mi dali antiepileptike.
Nalaz mozga je uredan, kao i EEG. krvna slika isto- (da napomenem da mi željezno ne može biti bolje) Na svoju ruku sam radila nalaze za vaskulitis i isti su uredni.
Zanima me da li je iko uspio riješiti problem bljeskova
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma