Pokazuje rezultate 1 do 50 od 789

Tema: Reciklaža u mom gradu (ha-ha)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mi nemamo predstavnika suvlasnika. Za svaku pojedinacnu temu skupljamo potpise. Negdje na proceduri smo i prošli put zapeli, da smo trebali suglasnost... mislim da ćemo svi jednostavno na kraju plaćati kazne pa onda možda se maknemo s mrtve tocke. Imam osjećaj da većina drži fige da sve ostane po starom.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Mi nemamo predstavnika suvlasnika. Za svaku pojedinacnu temu skupljamo potpise. Negdje na proceduri smo i prošli put zapeli, da smo trebali suglasnost... mislim da ćemo svi jednostavno na kraju plaćati kazne pa onda možda se maknemo s mrtve tocke. Imam osjećaj da većina drži fige da sve ostane po starom.
    Vi koji nemate predstavnika ste još u najnezavidnijoj situaciji.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pa je li uopce pravno moguce kaznit cijelu zgradu u situaciji u kojoj je ugovor potpisan s pojedinacnim vlasnicima stanova? To mi je bas cudno. Pp. da uplatnice idu na ime i prezime osobe u stanu, a ne jedna za zgradu?

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Pa je li uopce pravno moguce kaznit cijelu zgradu u situaciji u kojoj je ugovor potpisan s pojedinacnim vlasnicima stanova? To mi je bas cudno. Pp. da uplatnice idu na ime i prezime osobe u stanu, a ne jedna za zgradu?
    Ja sam shvatila da je pravno moguće jer koristiš neku uslugu, a sam kršiš uvjete pod kojima se ta usluga pruža.

Za kazne sam shvatila da dodjele npr. kaznu 500 kn i podijele ju na broj uplatnica na toj adresi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •