...ovdje nikoga nisam htijela previse zamarat pitanjima i pod pitanjima...
Naravno s obzirom da zivim u maloj sredini sve skupa je tesko, iskreno nisam se nikad vidjela kako cu se nac u ovoj situaciji, jednako tako nisam niti pomisljala da mozda i za mene postoji nada i rijesenje...
Evo pomocu svih vasih upita, odgovora, podrske i samog cackanja po internetu ja sam ugovorila prvi pregled, saznala dosta toga,prije svega od svih Vas dragih zena, potom i iz prve ruke samih dr.
Moram samo iskreno rec da klinika nije neki svemirski brod, imamo mi ovdje uredene klinike, super dr., da oni su tamo malo pristupacniji, odvoje vrijeme za svakog pojedinacno, nasmijaniji i po svemu sudeci vole svoj posao(moje videnje).
Ipak , na pregledu kod dr.L sam se osijecala strasno napeto i nekako ponizeno i to radi toga sto se nisam zapravo imala gdje skinut i obuc( srica unaprijed pripremljeno), sto su vrata bila za svakog otvorena pa si ko na izvolte svima.
Pregled je potrajao, pa covjeku proradi masata a i naravno postajes svijesniji da nesto ne stima , a nema komunikacije, objasnjenje ...nakon pregleda i iznesenih cinjenica ostanes zatecen, pa nit imas komentara a pogotovo pitanja.
Moja preporuka je , trudit se ostat pribran, pokusat se cim prije fokusirat na rijesene, doc zapravo spreman na sve.