Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj bibinsvijet prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav LaraLana
    da evo i ja sam to gledala , meni je dr.B u mailu napisao da je donorski materijal(samo sperma)3000€, IVF je 2600, hormonska terapija je individualna pa se krece od 600-1000€, prva godina smrzavanja je 870€ svaa naredna je 300€.

p.s. najgore od svega sto ja moram sa sobom nosit ovaj iznos 3000€ , mislim sta nije moglo da se uplati , dr.B kaze samo gotovina u eurima .
    Ja sam davno bila, jedna među prvima koja je probila led.
    Materijal sam platila 2600 eura najbolje pokretni, ivf 1650 eura, hormonsku terapiju nešto malo preko 2000 eura ( uzimala sam 6 gonala na dan).
    Bila sam punih 14 dana dole, plus vađenje hormona koje su mi tražili prije stop injekcije.
    Dr. L je prije zahtjevao da se dole bude 6 dc pa to se ne isplati niti možeš ići kući pa svaki drugi dan na uzv dolaziti.
    Popustili su sad u vezi toga jer su se žalile žene.

Tako da je mene moj prvi postupak sa svim ovim što sam nabrojala plus još što sam išla privatno na papu, briseve, markere na hepatitis i hormone plus AMH došlo oko 8000 eura.
    To je bio početak 2014-te.
    AMH malo koji lab je uopće radio. Čekalo se da se nakupi pa su slali vani i bio je jako skup.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 18.10.2022. at 23:42

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •