Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Pozz svima, zanima me dali ste morali ponavljati betu ako ste npr vadili na 10 dan od transfera, dali ste morali ponovo vadit na 12 ili 14 dan? Jel vas dr trazio vadenje ponovno bete?

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Citiraj mala85 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz svima, zanima me dali ste morali ponavljati betu ako ste npr vadili na 10 dan od transfera, dali ste morali ponovo vadit na 12 ili 14 dan? Jel vas dr trazio vadenje ponovno bete?
    Mislim da to ovisi o tome jel se beta poklapa s prosjekom za taj dan. Kad mi je 12.dan trodnevnog bila samo 17.5 onda mi je tražio da ponovim. Sad zadnji put kada je 12.dan dvodnevnog bila 45 nije tražio ponavljanje nego rekao da je to dobro za taj broj dana i da za 10 dana napravim uzv. Al ja sam ipak ponovila da vidim da se dupla zbog sebe.
    A soc.ginekolog mi je bez problema davao upjtnice za betu. I te prve dvije, a i za ove poslije kad je počeo smećkasti isvjedak i kad je počela beta luditi

Nisam upratila jesi išla na postupak?
    Javljaj nam novosti.
    Dot također

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj mala85 prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam nikada ponavljala betu.....jednu vadila na 12 dnt a u drugoj trudnoći na 15 dnt.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •