Pokazuje rezultate 1 do 50 od 129

Tema: Mala ometačica nastave

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

A ja nisam shvatila, što ste vi rekli učiteljici o smanjivanju ocjene iz vladanja? Ništa? Slagali ste se? Pitali kako piše u pravilniku?
    I vi ste s učiteljicom razgovarali o toj možebitnoj ocjeni na kraju polugodišta ili o vladanju? Kako je vladanje gore? Što se događa na nastavi? Jeste li zamolili školskog pedagoga za pomoć, ne u vidu jednog razgovora s vama, već u vidu posjećivanja nastave i samostalnog rada s djetetom?

I ja ne znam gdje vaša djeca idu u školu da se tako čudite učiteljici koja u prazno prijeti.. pa takve nemoguće prijetnje govori polovica kolega mi. Ono, neću vas voditi na maturalac, nećete ići na odmor, dat ću jedan sljedeći put kad se okreneš... To se zove nemoć i vrlo je uobičajeno u našem sustavu. Nažalost.
    I za kraj, je li mala mirnija na nastavi nakon te prazne prijetnje?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    A ja nisam shvatila, što ste vi rekli učiteljici o smanjivanju ocjene iz vladanja? Ništa? Slagali ste se? Pitali kako piše u pravilniku?
    I vi ste s učiteljicom razgovarali o toj možebitnoj ocjeni na kraju polugodišta ili o vladanju? Kako je vladanje gore? Što se događa na nastavi? Jeste li zamolili školskog pedagoga za pomoć, ne u vidu jednog razgovora s vama, već u vidu posjećivanja nastave i samostalnog rada s djetetom?

I ja ne znam gdje vaša djeca idu u školu da se tako čudite učiteljici koja u prazno prijeti.. pa takve nemoguće prijetnje govori polovica kolega mi. Ono, neću vas voditi na maturalac, nećete ići na odmor, dat ću jedan sljedeći put kad se okreneš... To se zove nemoć i vrlo je uobičajeno u našem sustavu. Nažalost.
    I za kraj, je li mala mirnija na nastavi nakon te prazne prijetnje?
    Bože, casa, kakvo je ovo spinovanje, čemu to?
    Sigurno znaš kao i ja da roditelji prvog deteta na prvom polugodištu prvog razreda sigurno ne znaju napamet pravilnike niti polaze od toga da ih učiteljica laže? Uostalom, zar nisi sama rekla da je takav stav jako loš?
    Zašto bi roditelji trebali da zamole školskog pedagoga za posećivanje nastave?
    To je bio posao prvo učiteljice, a posle i same pedagogice, nakon prve posete roditelja, da poseti čas na kome učiteljica ne može da izađe na kraj sa pričanjem prvakinje.
    Uopšte mi prazne pretnje učenicima nisu u rangu praznih pretnji roditeljima. Pogotovo pretnje izrečene u afektu, na času, pa još starijoj deci, su prilično bezazlene.
    Prazne pretnje o zaključnim ocenama, izrečene roditeljima, su mi ono, pucanj sebi u nogu. Ili je dovoljno moćna pa joj se može, ili je dovoljno psiho (ne zaboravite svakodnevne poruke Riri o vladanju - meni se to graniči sa uznemiravanjem), ili obe stvari.

Koji victim blaming roditelja, neverovatno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •