Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2516

Tema: Serije za preporuku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Znači, svašta sam gledala, pola i zaboravila prošle godine

Inventing Anna -zanimljivo, ali jesu li ljudi stvarno toliko blentavi?

Bridgerton -a ko nije to gledao?

Sinner -odličan slowburn, za sve koji to vole

Lovesick -simpatičan feelgood mozak na pašu

Kobra kai sa J i M. Zabavno i malko nabrijano.

Outerbanks -svi su mladi i lijepi, a još i briju da su gooniesi. Gledala sa srednjim, čwkamo novu sezonu

Never have i ever - odlična baš

Novi seks i grad -blesavo. I serija i gospođe.

The ranch -kauboj Kelso. Malo white trash đir. Prve tri sezone komične, druge dvije više dark, ali ima fora za nasmijat se. Sam elliott legendaran.

The great - komična povijest. Fora.

Emperess -sissi. Ja volim.

The woman in the window... -zabavna i čudna

Stay close i stranger -slične, po cobenovim romanima. I aju tu neku atmosferu... Ne znam. Ali nisam mogla prestati gledati

From scratch - suza suzu goni. Divna.

Emily in Paris - serija za bit na mobitelu. Moj desetogodišnjak ima dubokoumnije konverzacije. A i outfiti -čak ni šim parižanke, na koje briju lčitavu seriju, nw hodaju u podne obučene kao za ru paul drag race. Ali ima sjajnih 4k prizora Pariza.

Zlatno doba na HBO - santa barbara u 19 stoljeću

Sigorno sam zaboravila više od pola.

Ja ove godine neću gledat ništa ni pametnije ni dubokoumnije, obećajem. Živile plitkw serije i mozak na paši.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    Sigorno sam zaboravila više od pola.
    Ja ove godine neću gledat ništa ni pametnije ni dubokoumnije, obećajem. Živile plitkw serije i mozak na paši.
    Tako je!

I ja sam gledala Bridgerton i From scratch, i plakala na ovu drugu. Ali ipak mi nije bila za staviti ju na popis kao neka koja mi je baš legla po svim kriterijima, fali mi nešto u toj seriji.
    Gledala sam i Inventing Anna, i 2021. pogledala cijelu The Good Place, Virgin River, Grace and Frankie sve sezone, Working Moms sve sezone - ali te su mi za onako "Dosadno mi je, a nisam otkrila ništa bolje, pa ajde da pogledam još jednu sezonu".

Nego... ako misliš da si zaboravila više od pola, i ja sam... i bolje da ni ne znam što sam sve pogledala. Ali me frendica pitala za preporuku, pa sam otkrila gdje se na Netflixu može skinuti sve što si gledao. Ako to želiš uopće znati .
    Možeš downoladati xcl s detaljima. Ideš na Account, pa PROFILE & PARENTAL CONTROLS, pa Wiewing Activity.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •