Ja uredno podgrijavm blitvu s krumpirom, umak sa šampinjona, … (u stvari podgrijavamo sve - gdje bi dospjela kad bi se još na to ograničavala)
Inace kupimo mesa za tjedan dana i nešto povrća a ostalo kuhamo oko te osnove, ne radim tjedni meni nego dokupim što treba. Imam lokalni Konzum i to mi je ok.
Nemam volje proučavati koliko je koštalo nešto pred par mjeseci jer nema smisla, gledam koliko košta sad i to je to. Ide nam u kući litra mlijeka dnevno i to sam najviše primjetila povećanje cijene. A ne kupujemo neko skupo…

Neko vrijeme kad sam imala baš krizu mi je pomagalo imati popis od recimo 30 različitih ručkova onda bi za taj tjedan odabrala što kuhamo pa nije bilo stalno isto. I čitam povremeno portale s receptima, dobro dođe za inspiraciju. Evo sad je netko spomenuo kinesko povrće, nisam dugo radila wok a to vole i ne treba dugo za skuhati. Nije isto kao kad je upravo kuhano ali nije ni katastrofa ako stoji par sati. A traje kuhanje 20 min max, jedino se moram odmah ujutro sjetiti rižu namakati.