Svimbalo prvotno napisa
Jadranka i rehab, mislte li zaista da su ti ljudi namjeravali djecu dalje prodavati? Kome? Jesu li ih planirali distribuirati nekakvom Epsteinu?
Mislim, to je ono što mi smeta kod ovog narativa, ta iznenada probudjena briga za poštivanjem propisa države koju u svakom drugom slučaju bez trena razmišljanja nazivamo trećim svijetom.
Ima li tko da, od silne brige za legalnost procesa, ZAISTA ne vidi da se ta priča obilato koristi kako bi se diskreditiralo Možemo? Ima li medju nama ovdje netko tko je bio njihov glasač, ali tko će zbog ovoga glasati za Suvereniste ili slične jer su mu otvorili oči?
Hoćeš li ti, rehab, promijeniti svoj stav? Je li ti tko drugi (znam da ja nisam, pa onda netko uljudjeniji od mene, npr. Kanga ili čoksa) promijenio mišljenje? Je li ikad postojala ta mogućnost? Nije. Ni o pravu na abortus, ni o trgovini djecom, ni o čemu od tog što je svjetonazorski stav zasigurno zbog ovih naših rasprava nećeš promijeniti mišljenje. Zato kažem da se praviš luda i zapravo me vrijedja to hinjenje da te zgražava nepoštivanje zakona i tvoja visoka očekivanja, dok istodobno kao moralne autoritete navodiš stranke koje su pune raznoraznih ovjeravatelja izjava kod javnih bilježnika, štovatelja Che Guevare i kretivaca koji vole spominjati pseću povraćotinu, a inače se zalažu za tradicionalne vrijednosti kojih se u vlastitom privatnom životu drže.
Ma daj molim te