Citiraj Kanga prvotno napisa Vidi poruku
rehab, pa Deužlovićava rečenica koju si citirala se odnosi na sadržaj Pernarve prijave! U Pernarovoj prijavi, strahota da se možda trgovalo djecom se niti ne spominje, najveći krimen ispada što je jedan od posvajatelja transrodna osoba. Način kako si ti to protumačila možda pokazuje da ni sama nisi imuna stavljati ljude u "kućice" - svi tu sklonost lakše primjećujemo kod drugih nego kod sebe sami (me too, očito ).

Dodala bih još da su me postupci Pervana i Željke Markić (za razliku od pojave muškaraca koji se mole po trgovima) istinski zgrozili jer sad i bez odgode rade štetu životima naših sugrađana i nadam se da to neće proći ispod radara.
Naravno da sam sklona stavljati ljude u kucice, a tko nije ? Samo se trudim da to radim na temelju onoga sto rade i pisu, a ne na temelju necega sto sam ja zamislila da netko misli, radi i pise.
Pernarova prijava je odvratna i strahotna ali protiv sam toga da se provlace poruke da je nacin na koji je osmorka optuzena da je dosla do djece opravdan. U bilo kojem kontekstu i u bilo kojem smislu. A te poruke su se vec itekako pocele slati u javnost. Dezulovic je npr mogao napisati "Bez obzira na to sto je...", umjesto "nije vazno".