Pokazuje rezultate 1 do 50 od 353

Tema: Može li se postaviti granice bez grubosti/urlanja/prijetnji... nastavi niz

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Da, nema torbe pa je ne mora vraćat. Ipak, tražila sam je da se javi kamo ide s kim, bar to. S obzirom na to da nema fon, al mi prvi razred jednostavno nije da samo ode i da ne znam kad ni što. Zato, da, sad bum po nju. Plakala je kak kišna godina. Rekla sam joj da jedan dog nije ispoštivala, da novi dog treba zaslužit. Ne znam. Smatram da ne pretjerujem.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Da, nema torbe pa je ne mora vraćat. Ipak, tražila sam je da se javi kamo ide s kim, bar to. S obzirom na to da nema fon, al mi prvi razred jednostavno nije da samo ode i da ne znam kad ni što. Zato, da, sad bum po nju. Plakala je kak kišna godina. Rekla sam joj da jedan dog nije ispoštivala, da novi dog treba zaslužit. Ne znam. Smatram da ne pretjerujem.
    Ne pretjeruješ. Moj mlađi je iz te vreće, taj se volio skitati otkad je prohodao, a ni danas nije drugačije. Morala sam doduše krotiti obojicu. Mjera je bila zabrana odlaska na rođendane (recimo u trajanju 2 tjedna ili mjesec dana, ovisno o težini prijestupa) i zabrana pozivanja na druženje. To im je bilo važno, pa su jako vodili računa, baš u nižim razredima OŠ.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •