Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: Problem s koncentracijom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Koliku koncentraciju trebaš imati da ravno 3 minute nakon što ti se kaže "ne idi romobilom kiša će" - "ok" ipak uzmeš romobil i odeš s njim. I onda nakon skole vidis da pljusti, imas mobitel, imas kisobran - ali odlucis se dovesti kao da je vani suncan dan i pokisnut sa svim do kože .
    To meni nije pitanje koncentracije to je potpuna nonsalancija za sve. I to je sukus problema, da on ni u čemu tome ne vidi ikad ikakav problem. A nije da mu nije detaljno plasticno i tisuću puta objašnjeno od a do ž.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Koliku koncentraciju trebaš imati da ravno 3 minute nakon što ti se kaže "ne idi romobilom kiša će" - "ok" ipak uzmeš romobil i odeš s njim. I onda nakon skole vidis da pljusti, imas mobitel, imas kisobran - ali odlucis se dovesti kao da je vani suncan dan i pokisnut sa svim do kože .
    To meni nije pitanje koncentracije to je potpuna nonsalancija za sve. I to je sukus problema, da on ni u čemu tome ne vidi ikad ikakav problem. A nije da mu nije detaljno plasticno i tisuću puta objašnjeno od a do ž.
    Posavjetuj se s nekim kako izgleda poremecaj paznje.

Pogotovo kod nekog tko ima iznadprosjene sposonosti ili darovitost.

Obzirom da sam sama takva u vrlo blagoj verziji ( u odnosu na svog sina npr.) jako mi je dobro poznato kako izgleda odrastanje i skolovanje kad cijelo vrijeme slusas " uspjeh ne odgovara sposobnostima" , a nemas apsolutno pojma zasto je tako.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •