-
Zna li netko koliko se dugo ceka nalaz pretrage metanefrina i normetanefrina u urinu?
Naime u lipnju sam zavrsila na hitnoj a potom na kardiologiji na Rebru zbog naglo povišenog tlaka i tahikardije. U tih par dana u bolnici obavili su mi hrpu pretraga i sve rezultate sam dobila u otpusnom pismu. Hvala Bogu, svi ti nalazi su bili ok. Dobila sam terapiju i tlak mi je sasvim uredan od onda, nikakvih smetnji.
Ono sto je ostalo nedoreceno jesu analize 24h skupljanja mokrace u bolnici (metanefrin i normetanefrin) - to nije bilo gotovo tijekom mojeg boravka gore. Receno mi je da se na te rezultate dulje ceka i u otpusnom pismu stoji da ce sve biti gotovo kad dodjem na kontrolu, koja mi je, pak, zakazana u studenom. Takodjer su mi to i usmeno rekli kad sam odlazila s odjela.
Mene pak kopka vec cijelo ljeto - ukoliko ti nalazi nisu uredni, sumnjaju na tumor nadbubrežne žlijezde - da negdje ne kasnim i da se ne dogodi najgore.
Zna li tko proceduru ukoliko su mi ti nalazi loši, bi li me netko kontaktirao u medjuvremenu? Koga bi mogla nazvati da vidim rezltate i koliko se uopce dugo ceka na rezultate istih nalaza?
Sve sto sam dobila je optusno pismo i uputnicu za za kontrolu.
Posljednje uređivanje od buba klara : 22.08.2023. at 14:51
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma