Pokazuje rezultate 1 do 50 od 344

Tema: Rat u Ukrajini

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Rat za ratom. Mislite li da će se nešto od ovog preliti i na naša područja? Meni ovo sve izgleda kao uvertira u nešto.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Rat za ratom. Mislite li da će se nešto od ovog preliti i na naša područja? Meni ovo sve izgleda kao uvertira u nešto.
    Od kraja 2. svjetskog rata navodno je samo 26 dana bilo bez ikakvih sukoba u svijetu. Tako da... iz šire perspektive, rat se čini kao redovno stanje, a mir je iznimka.

Ovo sam doslovce prvo našla: https://lidermedia.hr/poslovna-scena...-drugih-141369

Što se tiče naših područja - možda će veći problem biti navala migranata iz ratnih zona, ali sve je to ista vreća. Nema spasa - živimo dan po dan i nadamo se najboljem.

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ne znam, nadam se da neće.
    Kao i kad je počeo rat u Ukrajini, i evo sada u Izraelu, baš na semaforu dok sam išla na posao, vozim se i mislim si koji divan dan, ta tamo negdje padaju bombe. Tužna sam.
    Ovih dana ovo što se događa u Izraelu, i sva ta dječica koja su poginula na obje strane. Pretužno.
    Ne mogu shvatiti besmislenost rata i makljaža u ime neke vjere....ne mogu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo jedne verzije odgovara na tvoje pitanje
    https://www.index.hr/vijesti/clanak/...a/2503039.aspx

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •