-
rehab, a to sad nijanse, i ovisi sve o cem se radi.
ovako opcenito u medjuljudskim odnosima, s bakama na placu, tetama u ducanu, susjedima, ili bilogdje, treba bit pristojan i ne kvarit nikom dan.
U prijateljstvu moras bit svoj, inace to nije pravo prijateljstvo, nego neka maska. Kavez. Ja evo ne mogu hodat po ljuskama jajeta oko nikog. Govoris frendu samo ono sto zeli cuti da ga istina ne zaboli i slicno. Ne bi takve frendove, ne fala.
Prijatelji koji su me najvise povrijedili su upravo bili takvi, lazni. Jedno govore, drugo rade, trece misle. Nema tu nis konstruktivno, vec destruktivno ak se neko cijelo vrijeme predomislja i neodlucan je u glavi oko tog sta ce samnom, a druzimo se godinama.
ko kad neko hoda s nekim 10g i onda ga nece zenit. Ups.
Kazes da to radis radi SEBE, jer se ti tako osjecas ispravno i pozitivno...tu je meni sve receno. sebicnost.
I put do pakla poplocen je dobrim namjerama. Pod slicnom parolom su se tako ti moji bivsi frendovi ponasali, da njima nije neugodno, jer sto bi bilo kad bi mi rekli sto stvarno misle. izigravaju svece i moralnu superiornost, a skrivaju prave motive. Sad, jel svjesno ili ne manipuliraju, nebitno.
Opet, dolazim do istog zakljucka, da nije svako za svakoga. Nema potrebe ni smisla da se autenticnost poistovjecuje sa zlobom. Nekom ce takve osobe sjest, nekom nece. Ljudi zele da se odnose prema njima na razne nacine.
Posljednje uređivanje od lost : 17.07.2024. at 17:51
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma