Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
Ginićka je privatnica. Imam socijalnog kojem pošaljem da mi da uputnice prema njenom nalazu kad trebam krv i uzv dojki i mamogrfiju. Ne protestira, vjerojatno je sretan da nema posla sa mnom. Na žalost ja nisam uspnela naći soc ginekologa koji bi me primio i da je dobar. Moj socijalni kad bih mu ušla u ordinaciju ni pogled sa stola nije dizao, vrlo ne zainteresiran. Takav mi u ovom stanju stvarno nije od pomoći.
Lenzetto ne pokriva HZZO i on je za mjesec dana 13 eura.. Utrogestan pokriva nešto, ali i njega kupujem u cijelosti jer mi se ne da natezati svaki mjesec oko toga. Njega plaćam 8 eura.
Ovo kao da sam ja pisala i nije se puno promijenilo u zadnjih 10-15 godina. Moja bivša socijalna gin nije mi htjela instalirati mirenu iako sam imala preporuku sa S.duha i od svoje privatne liječnice. Eh.... Pokupila sam se, otišla k privatnici i spasila mi je nekoliko godina života.

Ont. moja mama je prije puuuuno godina još u bivšoj državi dobila prave savjete i odgovarajuću nadomjesnu hormonsku terapiju za svoje teške probleme menopauze. Čini mi se da je bilo bolje nego danas, ali možda je samo pitanje liječnika kao osobe. Vjerojatno je imala sreće.... Ja nisam tako jako patila, ali sam užasno krvarila zbog svoje dijagnoze s kojom živim cijeli svoj odrasli život i koja nema veze samo s menopauzom, ali mi se u to doba značajno pogoršalo. Nije bitno, ne bih sad o svojim problemima, aliiii istina je da žene danas relativno teško dolaze do odgovarajuće stručne pomoći.