Pokazuje rezultate 1 do 50 od 195

Tema: Simpotomi menopauze

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

U, i da, oci..suhe koma, a i dosta vid na jednom otisao, isto nista bas od nekih picikato aktivnosti, imam 3 para naocala za razlicite pluseve, ne zelim progresivu jer imam i problem s vratnom pa radje 3 para ocala u torbi nego da glavom ciljam.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 18.10.2024. at 19:06

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    U, i da, oci..suhe koma, a i dosta vid na jednom otisao, isto nista bas od nekih picikato aktivnosti, imam 3 para naocala za razlicite pluseve, ne zelim progresivu jer imam i problem s vratnom pa radje 3 para ocala u torbi nego da glavom ciljam.
    Daj priliku progresivnim naočalama. Ja sam ove godine uzela četvrte, traju oko 4 godine ali sam u doba korone jedne slomila. Kasnije se čovjek teže navikne, a često ti treba brza promjena fokusa. Ja imam naočale s 3 zone, za daljinu, rad na računalu i čitanje. Jedino na što moram paziti je silazak niz stepenice, ali to mi bude problem samo u prva 2 tjedna nakon promjene naočala, kasnije ide automatski.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Eh, da, za suhe oči spas su mi kapljice. Bilo koje, ali mi Bepanthol nekako najbolje odgovara. Jedna bočica je doma na ogledalu, jedna u torbi, jedna na poslu kraj monitora, jer mi je tamo najpotrebnije. Ljeti me uništi klima uređaj, a zimi centralno grijanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •