Pokazuje rezultate 1 do 50 od 125

Tema: Plin, računi i sl???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ninaXY prvotno napisa Vidi poruku
    Meni ovi argumenti zvuče kao ona stara "ako nas već pljačkaju, bolje da nas pljačkaju naši a ne njihovi". Nikada GPZ nisam doživljavala kao neku super firmu koja brine o korisnicima, nego kao nekoga tko dobro zarađuje na nama. Otprilike kao i Zabu, nisam kod njih zbog imena nego zato što su mi njihove usluge najpovoljnije. 10 centi na 50€ svakako neće presuditi kod odabira. Ja sam ostala na Međimurje plinu jer ne volim ugovorne obaveze (traži li GPZ uopće ugovornu obavezu? Ne volim čitati ugovore, pa nisam stigla to proučavati). Ono što bi eventualno moglo prevagnuti na GPZ je ako kod Međimurje plina neću imati mogućnost očitavanja svaki mjesec i ako neću moći plaćati preko neke aplikacije (imam tri računa koja plaćam i ne želim potrošiti tri besplatne transakcije koje imam u paketu samo na njih).
    Da, mi isto imamo aplikaciju za GPZ.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Da, mi isto imamo aplikaciju za GPZ.
    Ali kak plaćaš ? Ne plaćaš preko aplikacije nego tam možeš vidjeti kolko bi moglo biti para , kolko duguješ, upisati stanje

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Ali kak plaćaš ? Ne plaćaš preko aplikacije nego tam možeš vidjeti kolko bi moglo biti para , kolko duguješ, upisati stanje
    Kak plaćam? Ne po računima, jer bi se zaklali zimi. Kad imam viška, ubacim štajaznam 30 ili 40 eur plinari, tako da sad imam preplatu od sto i nešto eura, ali brzo će se to pojesti jer je zahladilo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •