Pokazuje rezultate 1 do 50 od 71

Tema: Dan žalosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Uopće ne znam što da napišem. Nije mi dobro od petka, ovo je strašno isto kao i događaj u Beogradu.
    Nisam stručnjak i ne znam tko je što mogao, znam jedino da mi nije normalno, a dva dana prije ovog događaja sm s kolegicom komentirala kako u školu u koju moje dijete ide može ući bilo tko, bilo kada, hodati po školi i da ga nitko neće pitati tko je ni kud ide ni zašto hoda po školi. To meni nije normalno.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Uopće ne znam što da napišem. Nije mi dobro od petka, ovo je strašno isto kao i događaj u Beogradu.
    Nisam stručnjak i ne znam tko je što mogao, znam jedino da mi nije normalno, a dva dana prije ovog događaja sm s kolegicom komentirala kako u školu u koju moje dijete ide može ući bilo tko, bilo kada, hodati po školi i da ga nitko neće pitati tko je ni kud ide ni zašto hoda po školi. To meni nije normalno.
    U skolu staru 100 godina na zapadu Zagreba nije se moglo uci nikad bez da se produ dvostruka zakljucana vrata na porti. Istina, straznju ulaz u dvoriste je ponekad bio otvoren za dostavu.
    Zaista nije normalno da svatko ulazi u skolu i hoda po njoj kad mu padne na pamet.
    Mozda bi obicna brava sprijecila nekoga u namjeri , odnosno lansirala ga na drugu adresu koja ima losiju bravu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •