Pokazuje rezultate 1 do 50 od 171

Tema: uši u vrtiću, postoji li preventiva?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Moj još nikad nije imao uši. Sjedio je do djeteta koje je imalo, bilo ih je više u razredu s ušima, neki su se i iz škole u prirodi bili vratili s ušima. Nemam pojma zbog čega im nije dovoljno fin da navale na njega. Ali kucam u drvo triput.
    Ja se sjećam sebe, bijeli papir "za cvijeće" na stol i onda mama i baka češljaju i noktom palca tamane na papiru. Pa onda glava u krilo, pregledavanje i vađenje ušiju. Nikad nisam imala dugu kosu, pa je to svakako bilo lakše. Ja bih dijete sigurno ošišala sama do ispod uha. Moje nevješte "frizure" drže tjedan-dva, onda bih na korekcije kod frizera otišla.
    Ne sjećam se nikakvih špricanja i dezinficiranja jastuka i kauča. Imali smo jastuke od perja, nije se to baš pralo u mašini. Imala sam možda 2-3put u životu.

Ja brijem zato jer je muško pa je kosa kraća. Živa muka je to na dugu i gustu kosu. Ja trenutno par ljeta nisam imala s tim posla, cijelu osnovnu je to bila muka, posebno ljeti.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 25.12.2024. at 14:52

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja brijem zato jer je muško pa je kosa kraća. Živa muka je to na dugu i gustu kosu. Ja trenutno par ljeta nisam imala s tim posla, cijelu osnovnu je to bila muka, posebno ljeti.
    Moje dijete ima izrazito gustu kosu, frizeri se iščuđavaju, besmislena je niža cijena za njegovo šišanje, ima 10x više kose od prosječnog muškarca. Dijete do njega s ušima je bilo dječak i još je jedna mama dječaka iz razreda bila prijavila uši. Nije samo zbog kratke kose. Možda je tajna u tome da se nikad ne češlja, nego ja trčim za njim s četkom po stanu, ako se sjetim. Mislim da minimalno 50% dana ode nepočešljan u školu
    Šalim se naravno, nemam pojma zašto nije dobio on, a drugi dječaci jesu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •