Pokazuje rezultate 1 do 50 od 209

Tema: Koje viroze sada vladaju? Koji virusi napadaju?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ina 33, ovo ko da si opisala mojeg muza, ista stvar s njim... Od sijecnja nije spojio 3-4 zdrava dana... Upala uha, upala grla, upala pluca pa opet viroza... Svaki put vađenje krvi, testiranja... Sve virusno. Inace, rijetko bolestan al ove zime - komaaa...
    Razmisljam u cemu je razlika u odnosu na prijašnje sezone, jedino sta mi pada na pamet da je ovo prva godina da se na posao vozi vlakom koji je, naravski, ujutro i kad se vraća, ko šipak (promijenio lokaciju, do sada je uvijek isao autom).
    Antib. dobio kod upale pluca, ostalo lezanje i lekadoli... Osjeća se ko da ga je tenk izgazio, nikad nije bio ovakav.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    Ina 33, ovo ko da si opisala mojeg muza, ista stvar s njim... Od sijecnja nije spojio 3-4 zdrava dana... Upala uha, upala grla, upala pluca pa opet viroza... Svaki put vađenje krvi, testiranja... Sve virusno. Inace, rijetko bolestan al ove zime - komaaa...
    Razmisljam u cemu je razlika u odnosu na prijašnje sezone, jedino sta mi pada na pamet da je ovo prva godina da se na posao vozi vlakom koji je, naravski, ujutro i kad se vraća, ko šipak (promijenio lokaciju, do sada je uvijek isao autom).
    Antib. dobio kod upale pluca, ostalo lezanje i lekadoli... Osjeća se ko da ga je tenk izgazio, nikad nije bio ovakav.
    Ja ne mogu reći da je kod moje ovo presedan jer je svake godine bolesna i boželjivo je dijete, samo da je ova godina dosadašnja "kruna" virotične karijere. Prošla je zasad 4 dana škole zdrava! Ne može se čovjek baš ni na dobro naučit, lovim se da ne vjerujem toj "fazi".

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ne trebaš dalje tražiti... Nema zapravo velike razlike između djece i odraslih. Djeca koja kreću u vrtić prvu godinu provedu ovako. Djeca koja nisu išla u vrtić prvu školsku godinu provedu ovako. Sjećam se svog prvog posla (isto sam išla vlakom 100 km u jednom smjeru nekih 9 mjeseci) i isto mi je bilo. Nikad prije ni kasnije nisam bila toliko bolesna. Promjena okoline je izvor novih virusa, a bilo koji oblik javnog prijevoza dodatno komplicira stvari. Stresna situacija promjene posla dodatno komplicira stvari.

Dobre vijesti su to da se imunitet s vremenom izgradi, aliiii za to treba imati komad mira i odmora, što je teško izvedivo u uvjetima putovanja na posao vlakom. Nadam se da će tm uspjeti u nekom razumnom roku izgraditi imunitet. Sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ne trebaš dalje tražiti... Nema zapravo velike razlike između djece i odraslih. Djeca koja kreću u vrtić prvu godinu provedu ovako. Djeca koja nisu išla u vrtić prvu školsku godinu provedu ovako. Sjećam se svog prvog posla (isto sam išla vlakom 100 km u jednom smjeru nekih 9 mjeseci) i isto mi je bilo. Nikad prije ni kasnije nisam bila toliko bolesna. Promjena okoline je izvor novih virusa, a bilo koji oblik javnog prijevoza dodatno komplicira stvari. Stresna situacija promjene posla dodatno komplicira stvari.

Dobre vijesti su to da se imunitet s vremenom izgradi, aliiii za to treba imati komad mira i odmora, što je teško izvedivo u uvjetima putovanja na posao vlakom. Nadam se da će tm uspjeti u nekom razumnom roku izgraditi imunitet. Sretno!
    Da, rekla sam mu da je ko dijete koje je krenulo u vrtic... Taman su nam klinci odrasli, nemamo vise nikog po vrticima i eto sad njega s vlakom . Do sad je bio u izolaciji u svom autu pa sad sve navalilo na njega... Valjda ce iduca sezona biti bolja.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam se preporodila otkad ne idem više javnim prijevozom. Kod mene ili bicikl ili auto. Nije to bila godina dana, to je bilo desetljeće valjda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •