Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
Ina 33, ovo ko da si opisala mojeg muza, ista stvar s njim... Od sijecnja nije spojio 3-4 zdrava dana... Upala uha, upala grla, upala pluca pa opet viroza... Svaki put vađenje krvi, testiranja... Sve virusno. Inace, rijetko bolestan al ove zime - komaaa...
Razmisljam u cemu je razlika u odnosu na prijašnje sezone, jedino sta mi pada na pamet da je ovo prva godina da se na posao vozi vlakom koji je, naravski, ujutro i kad se vraća, ko šipak (promijenio lokaciju, do sada je uvijek isao autom).
Antib. dobio kod upale pluca, ostalo lezanje i lekadoli... Osjeća se ko da ga je tenk izgazio, nikad nije bio ovakav.
Ne trebaš dalje tražiti... Nema zapravo velike razlike između djece i odraslih. Djeca koja kreću u vrtić prvu godinu provedu ovako. Djeca koja nisu išla u vrtić prvu školsku godinu provedu ovako. Sjećam se svog prvog posla (isto sam išla vlakom 100 km u jednom smjeru nekih 9 mjeseci) i isto mi je bilo. Nikad prije ni kasnije nisam bila toliko bolesna. Promjena okoline je izvor novih virusa, a bilo koji oblik javnog prijevoza dodatno komplicira stvari. Stresna situacija promjene posla dodatno komplicira stvari.

Dobre vijesti su to da se imunitet s vremenom izgradi, aliiii za to treba imati komad mira i odmora, što je teško izvedivo u uvjetima putovanja na posao vlakom. Nadam se da će tm uspjeti u nekom razumnom roku izgraditi imunitet. Sretno!