Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6510

Tema: Što danas kuhate /39.dio/

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Odlučila sam proslavit neke stvari i tak uzela komadinu ramsteka da bacim na tavu, povrća, skuhala rižu... otišla dole da odnesem telefon na popravak, nije me bilo pet minuta, taman da se sve ohladi... kažem klincima idemo jesti, a meni mala da su si namazali nutellu na kruh i nisu gladni.

Ovo je zadnji put da sam uzela nutellu!!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Odlučila sam proslavit neke stvari i tak uzela komadinu ramsteka da bacim na tavu, povrća, skuhala rižu... otišla dole da odnesem telefon na popravak, nije me bilo pet minuta, taman da se sve ohladi... kažem klincima idemo jesti, a meni mala da su si namazali nutellu na kruh i nisu gladni.

Ovo je zadnji put da sam uzela nutellu!!!!!!
    nutella se sakrije - to je prvo pravilo
    samo majka zna gdje se nalazi i ima pravo da se počasti

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    nutella se sakrije - to je prvo pravilo
    samo majka zna gdje se nalazi i ima pravo da se počasti

Moj još pita smije li čokoladne namaze i slatkiše. Premda ja često odgovorim da sam zna koliko je danas pojeo slatkog i neka odluči je li to OK.
    Isto me jučer pitao da dovede prehlađeno dijete u stan na igru (pustila sam ih vani da se igraju i upozorila da ne idu u stanove). Isto sam mu rekla nek odluči jer sutra ide na more pa da ne bismo morali po njega ići. "A, onda ništa, veli on."

Uglavnom, prekjučer mahune na lešo i faširanci.
    Jučer salata - zelena, krastavci, paradajzi, začinsko bilje, maslinovo, ačeto, prepečene kockice kruha i file lososa.
    Radila sam i dva sladoleda od smrznutog voća, jedan mango/slatko vrhnje i jedan od maline/jogurt, oba s malo limete. Jučer je desert bio većinom oblizivanje posuda i miješalica

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •