Još jedan sustav poput egrađana? Oh, miline.![]()
Oprosti, ali da ti odeš u stvarni svijet i realnost umjesto da čačkaš po e-građanim? Neke stvari ne funkcioniraju onak kako si si ti zamislila. Ako svi drugi građani uz sve svoje obaveze stižu obaviti nepšto i na drugom kraju grada, moraš se i ti organizirati za to. Nije da mi drugi baš volimo hodati naokolo obavljati neke stvari, ali nema druge.
Što se tiče ortodonta, sigurno imaš i u Sesvetama, možda u svom susjedstvu, ali je možda privatnik. Ako ne želiš platiti, onda potegni do onog koji je preko HZZO-a.
Naša obiteljska zubarka je privatnica, ali nisam niti u jednom trenu kada su djeca trebala aparatice pomislila ići negdje drugdje. Sve je djeci odradila brzo, kvalitetno, bila im na usluzi kad god je zatrebalo, uvijek (i vikendom) dostupna za sve infromacije. Meni ta komocija i sigurnost da su zubi svih nas u odličnim rukama nema cijene.
Sve je stvar odabira ili/i mogućnosti.
Malo sam se zafrkavala, jasno da idem posvuda, uostalom nemam auta. Zadnjih deset g ma i prije uvijek i štogod treba potežem s jednog kraja na drugi kraj grada. Meni je to normalno, ... Zadnjih dana sam češće išla na egrađane jer sam vadila nalaze. Što se posla tiče vjerujem da će biti nešto, kao što kažete sve je krcato poslovima.
Ja se tesko sjetit mogu da nisam mogla dat u labu i svoj mail, pa dobijem direktno kao i moja opca. Doduse rijetko sam po doktorima.
Moja opca sama salje nalaze pacijentima, ne trebam joj slat ni upit. S njom smo bas pogodili![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 03.07.2025. at 21:02
Meni isto većina nalaza dolazi na mail. Ne trebam ništa izvlačiti iz e-građana. Osim nekih koje treba osobno podići, a to onda nema druge nego tako.
I dobiju ih ili LOM-ica ili specijalist - ovisi što radim.
U prošlom domu zdravlja su to imali. Ode ne. Iz nekog razloga ne stižu mi ni obavijesti iz portala zdravlja kak nešto stigne. Ali nije mi problem gledati dok sam u busu ili tramu kad idem nekamo jer uglavnom kud kod idem ro je busom, tako da dvije muhe jednim udarcem.