Stranica 66 od 66 PrviPrvi ... 1656646566
Pokazuje rezultate 3,251 do 3,258 od 3258

Tema: Pitanja forumašicama medicinske struke

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Još jedan sustav poput egrađana? Oh, miline.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Meni toooo super odem jedno par desetaka puta u danu da vidim što se novog dešava.
    Oprosti, ali da ti odeš u stvarni svijet i realnost umjesto da čačkaš po e-građanim? Neke stvari ne funkcioniraju onak kako si si ti zamislila. Ako svi drugi građani uz sve svoje obaveze stižu obaviti nepšto i na drugom kraju grada, moraš se i ti organizirati za to. Nije da mi drugi baš volimo hodati naokolo obavljati neke stvari, ali nema druge.

Što se tiče ortodonta, sigurno imaš i u Sesvetama, možda u svom susjedstvu, ali je možda privatnik. Ako ne želiš platiti, onda potegni do onog koji je preko HZZO-a.
    Naša obiteljska zubarka je privatnica, ali nisam niti u jednom trenu kada su djeca trebala aparatice pomislila ići negdje drugdje. Sve je djeci odradila brzo, kvalitetno, bila im na usluzi kad god je zatrebalo, uvijek (i vikendom) dostupna za sve infromacije. Meni ta komocija i sigurnost da su zubi svih nas u odličnim rukama nema cijene.
    Sve je stvar odabira ili/i mogućnosti.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mislila sam od tam gdje radite ako je otvorena pozicija ne da mi iščete po internetu.
    moj posao i posao.hr imaš svu silu oglasa. Uz to, skoro svi dućani i pekare traže zaposlenike. Oglašavaju to na svojim poslovnicama. Samo se malo okreni oko sebe, sigurno ćeš naći neki takav oglas.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Još jedan sustav poput egrađana? Oh, miline.
    Al u toj milini možeš naći oglas za posao. Poslovi neće pokucati na tvoja vrata i reći evo nas.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Malo sam se zafrkavala, jasno da idem posvuda, uostalom nemam auta. Zadnjih deset g ma i prije uvijek i štogod treba potežem s jednog kraja na drugi kraj grada. Meni je to normalno, ... Zadnjih dana sam češće išla na egrađane jer sam vadila nalaze. Što se posla tiče vjerujem da će biti nešto, kao što kažete sve je krcato poslovima.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja se tesko sjetit mogu da nisam mogla dat u labu i svoj mail, pa dobijem direktno kao i moja opca. Doduse rijetko sam po doktorima.
    Moja opca sama salje nalaze pacijentima, ne trebam joj slat ni upit. S njom smo bas pogodili
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 03.07.2025. at 21:02

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Meni isto većina nalaza dolazi na mail. Ne trebam ništa izvlačiti iz e-građana. Osim nekih koje treba osobno podići, a to onda nema druge nego tako.
    I dobiju ih ili LOM-ica ili specijalist - ovisi što radim.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

U prošlom domu zdravlja su to imali. Ode ne. Iz nekog razloga ne stižu mi ni obavijesti iz portala zdravlja kak nešto stigne. Ali nije mi problem gledati dok sam u busu ili tramu kad idem nekamo jer uglavnom kud kod idem ro je busom, tako da dvije muhe jednim udarcem.

Stranica 66 od 66 PrviPrvi ... 1656646566

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •