Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
Ja sam to bila napisala. U 2. mjesecu moraju odlučiti prijavljuju li A ili B. Ako padnu A, mogu dogodine prijavit B. Ostale filozofije i kalkulacije ja ne znam - znam da se kao nešto više boduje ako idu na A, za neke fakseve, znam 2 koji su pali A razine i samim time maturu i morali pauzirat. Ne znam koji ih algoritmi drajvaju da prijavljuju A razine, ako ne ciljaju na FER-ove. I možeš li se onda zeznut posljedično, ako usfali bodova, a ti kao rasturio B i ne možeš kapitalizirat višak tog znanja iz matke i onda ne upisao faks koji si htio, a da si taj raskoš pokazao na razini A, onda bi bio upao.

A zar nije ako padnu A u prvom roku (ljetni rok), mogu u jesenskom roku iste godine polagati B razinu?

Ako i ne, nema što izgubiti ako pokuša ponovno u jesenskom roku polagati A razinu, jer ima bar mjesec i pol da se spremi... ne rezultira pad nekog od ispita na maturi automatskom pauzom.

Citiraj TeFil prvotno napisa Vidi poruku
Moji kaže da je razlika velika. On je rasturio A razinu, ona je bila više nego dobra na B razini. A razina se traži za tehničke faksove. Za sve ostalo je dosta B razina.
Treba za tehničke, ali i za PMF (to nije tehnički faks), zatim za Psihologiju na Filozofskom npr., zatim za Medicinski fakultet u Zagrebu, za Farmaciju, itd. sigurno ih ima još.