Bravo za 5 iz citanja!
Pa probajte ponovno ili Suvag ili negdje drugdje jer sto vrijeme vise odmice, to djetetu nazalost ne ide u korist nego dapače dijete puno teže kasnije usvaja ispravne obrasce.
Bravo za 5 iz citanja!
Pa probajte ponovno ili Suvag ili negdje drugdje jer sto vrijeme vise odmice, to djetetu nazalost ne ide u korist nego dapače dijete puno teže kasnije usvaja ispravne obrasce.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 13.02.2025. at 19:44
Nismo ih mogli nikako dobiti, tek su godinu posle, odnosno prošle g kad smo bili usred selidbe nazvali u domu zdravlja da imaju mjesto, međutim do tada je ispravio sam ono problematično, a logopedinja iz vrtića je tvrdila da je sve okej. Msm na nj testu u Suvagu su nešto zaključili da ne čita s razumijevanjem, ali mali nije kužio riječi jer su dali Juhu od bundeve da čita, a tu ima pojmova s kojima se nikad ne susreće razgovorno. Koliba i štojaznam što...
Čitaj s njima svaku večer. Naučit će ne samo čitati nego u kojekakve riječi kojih nema u svakidašnjem govoru. Čudi me kako ti dijete ne zna što je koliba, kso da nikad Crvenkapicu niste pročitali.
Na roditeljskom su sad tražili osobne prije ulaza. Ne sjećam se je li tako bilo i prije.
Kod nas sad na sastanku prije 2-3 tjedna , mogli smo ili u školu sami s maskom . Ali tak je napisano i na školskoj stranici
Nema nikakve maske ni osobne u našoj školi jelena.O
Bila sam ovaj tjedan na roditeljskom u školi.
Treba spakirat užine za odmorko, uzela sam neke smiješne posude s pretincima pa si msm što unutra, a da ne pojedu to prvo. Sendvič u veliki odjeljak i onda su tri manja. Jedan za keksiće, drugi bademe i što bi se još moglo dodati, ali da nije voće jer to neće pojesti sigurno, i da nisu bomboni jer neću da ih odvraća od sendviča.
Krastavci? Ili nekaj slično, datulje i grožđice
Posljednje uređivanje od jelena.O : 22.02.2025. at 10:19
Moj ne bi sendvic pojeo, ni u kakvoj kombinaciji. Kod nas se ta kutijica s pretincima klasicno pakirala svaki dan za skolu - u najveci (polovicu) jabuka ili kruska, narezano s izdubljenim kosticama, u ostale sam stavljala svasta. Pa dok nije bilo bitno sto drugi misle isli su mali paradajzi, prutici krastavaca, paprika i sl., a poslije je bilo bitno da drugi vide pa je dobivao cokoladne bombone, perece, ribice, kikiriki, indijski orascici, kumkvati, keksici, suho voce (smokve, datulje...), cips od jabuke ili banane... Doma i dalje voli sirovo povrce, u skoli nitko ne jede pa ni on. Neko vrijeme su prolazili oni sireki okrugli u crvenom vosku pakirani. Nekad kolači.
Bademi, orasi, ljesnjaci, sendvici - to ne jede, ne da mu se zvakati.
Za odmorko si pojednostavi. Vazno je da piju. Od gladi nece umrijeti. Mali slanci, neke tortice, kutijica s vocem...
Meni se ne daju prati te kutijice s pretincima, a u sudjericu nasa ne ide.
Posljednje uređivanje od Jelena : 22.02.2025. at 16:07
Koliko traje taj odmorko da nose hranu? Moja na klizanje nije nosila ništa, eventualno bi tamo kupila vruću čokoladu jer je to bilo fora.
Zna li netko jesu li odmorko prijave za ljetni program završile u travnju? Pitala sam ih krajem ožujka i dobila odgovor da kreće sredinom svibnja, i sad naišla na ovo
https://skolski-sport-zg.hr/index.ph...=vijest&id=677
šk g je počela kasnije, imala štrajkove, i završava ranije nego prethodne g, kak to?
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 15.05.2025. at 20:22
Uzela u narodnim novinama za ovu godinu. Imam 15% popusta. Nažalost bilježnice su im ko i svuda drugdje. Tanke.
Tanke u broju listova ili tanke u debljini papira?
Tanke biljeznice nikad ne kupujemo jer na kraju ispadnu skupe.
Pogledaj broj stranica i gramazu papira.
Stvar je što uopće pisanke ne vidim nigdje netanke. Možda mueller ali oni su uvijek skuplji.
Iz dosta predmeta ne uspiju ispisati jednu bilježnicu tijekom cijele godine, pa onda što tanja to bolje, manje kila na leđima. Ja još nisam ništa kupila, nadam se rasprodaji u Konzumu kao prošlih godina.
Ninaxy,
Ma kako pa djeca od zute su u nizim razredima, biljeznice tanje, itekako ce imat vise od jedne biljeznice po predmetu kroz cijelu skolsku godinu.
Ja sam evo usporedjivala velike A4 Targetove biljeznice u Mulleru 1.5 eur (veliki izbor), u Lidlu 1.11 eur (slab izbor 0 bodova), a u Promingu su iste 0.99 eur.
Mislim da su iste u NN i drugim ducanima dosta skuplje.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 28.08.2025. at 23:12
Ove o kojima pricam su 42 lista i 80g papir.
Znaci samo 99 centi u Promingu.
Svugdje full skuplje.
Bas bi me zanimala njihiva cijena u NN al stranica mi njihova nije pregledna. Hocu reci da NN nisu jeftin sport.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 28.08.2025. at 23:20
https://e-trgovina.nn.hr/skola/skols...rder=price_asc
Evo imaš ovdje bilježnice, 40 listova. Uz mudricu je popust, mislim da 15% za troje djece a 12% za dvoje. S tim popustom imaju prilično korektne cijene.
Moji su u nižim razredima ispisivali bilježnice do kraja samo iz hrvatskog i matematike. Sve ostale bi ostale poluprazne.
Jučer sam u lidlu uzela nekih 5 kom pisanki b po cca 33 centa, al su tanke, al da onda mi prošlo kroz misli, manje će tereta nosit. Nisu imali baš c, msm jesu, ali s motivima za curice.
I kod nas se uglavnom dopunjavaju pisanke iz hrvatskog, povremeno matematika. Ja kupim gdje mi je usput. Imam jedno dijete pa mi je svejedno košta li 1,5 ili 1 euro. Kupovala sam i u NN i Lidlu. Ove liline dućane ne poznam uopce. Mueller sam u nekom trenutku procijenila kao preskup pa tamo kupim iznimno. Dakle, NN teke, se sasvim lijepo drže. Čula sam da neka djeca pogužvaju, moj nikakve posebne upute nije dobio od nas, nema nikakvih "uši" ili poderanih korica ili listova. Ima plastični omot, na njemu naljepnica s imenom i onda samo prebacujem omot s teke na teku kad dođe nova. Uz 5 kg radnih bilježnica, kojekakvih listića, ne troše se valjda toliko bilježnice. Osim hrvatski.
Evo u pepcu isto povoljno, osim što nisam vidjela c bilježnice. Ne znam koje trebaju za četvrti oš, vidjet ću na roditeljskom ili u grupi.
Sve biljeznice kupila u Lidlu, Lipa Mill, bile su 1,19 pa 1,29 i 1,49 EUR. Za oboje klinaca, osnovnoškolarka i srednjoškolarac za oboje 35 EUR.
Djeca zadovoljna, mi također.
U konzumu su bilježnice a4 po 0,49€, crtančice i pisanke po 0,29€, matematika obrasci po 0,39€. Imaju dosta veliki izbor. U katalogu od narodnih novina sam vidjela da imaju one lipa mill s hrvatskim gradovima po 0,85€ minus popust na mudricu.
Četvrti D pisanka, osim ako ne traže A5 ili A4
Matka 3-4 razred isti obrazac neki traže i A5 ili A4
Al nije dovoljno rec cijenu nego i broj lostova i gramazu.
A bome i koroce da nisu bas totalna katastrofa da jos i za njih treba kupovat omote.
Ja sma obozavatelj skol.pribora i ako za ista znam popratit omjer kvalitete i cijene to je za biljeznice i sl.
Proming nazalost ima sad samo 1 ppslovnicu na Remizi, ona na Vrbanima je zatvorena.
No Muller ima.odlicnu ponudu ako se zna kupovat i ciljano kupuju biljeznice. Znaju bit povoljniji od NN samo treba znat kad. A cesto imaju i popust za sve skolsko, pa Diners dan i sl.
Meni su se NN pokazale ko najveci fail sto se tice torbi i biljeznica i tamo ne idem. Nema sanse.
Od biljeznica uzimamo samo Target, Street, Blasseti taj neki rang za A4.
Za pisanke sam sve zaboravila i one su fakat jeftine.
Sorty na tipfelerima.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 30.08.2025. at 23:24
Eh da Metro zna bit odlican s ponudom i cijenama!
Posljednje uređivanje od Lili75 : 30.08.2025. at 23:25
Četvrti D pisanka, osim ako ne traže A5 ili A4Matka 3-4 razred isti obrazac neki traže i A5 ili A4
Moj bože dođem u mueller i kažem jel primate mudricu, kaže mi samo u određeno vrijeme, gledam je ko tele, koje određeno, ona a to primite obavijest. Svašta.
Al recimo mudricu kod Plitvica i drugih nac parkova možeš iskoristiti svaki dan
I u narodnim novinama vrijedi svaki dan
Ninaxy,
Nama je bitna i lagana torba i kvalitetne biljeznice. Sve
Ne znam koja su marka te biljeznice u Konzumu.
Mudricu nikad ne koristim jer te popuste koje dobijem na nju su mi totalno neisplativi u odnosu na neke druge popuste tipa Žuta srijeda, Diners utorak i sl. A u NN ne idem.
U NP Plitvice smo isli par puta i tamo koristim besplatan ulaz jer idemo kad ja trcim.
U Konzumu zbog Croatije imam 10%popust ionako.
Uglavnom ja zakljucila da mi se Mudrica ne isplati. Nekome mozda da.
Taj Diners utorkom na sve u Muelleru je fakat top, cek jel to sutra?? Ili iduci utorak. Ipak mislim da je drugi utorak u mjesecu. Dobijem uvijek obavijest i fer su jer sve ide na 10% cijeli asortiman od kozmetike, biljeznica, igracaka do nakita i carapa. Nema muljanja samo na
odredjene artikle i sl.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.09.2025. at 23:38