Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: M nakon biokemijske

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno M nakon biokemijske

Prije dva tjedna beta počela padati. Pretprošlu subotu spoting, od utorka pa 5-6 dana prava M, sa ugrušcima, brrrr, nakon toga spoting sa manjim izljevima prave krvi još i danas ( sutra će biti dva tjedna)...

Dakle, iskustva, jeli to normalno, ili zvati MPO doktora?

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I ja sam ti imala slično samo meni je bila loša kiretaža. Nakon toga sam opet imala lošu kiretažu pa sam na kraju završila na histeroskopiji . Uglavnom dosta sam krvarila ali bez ugrušaka. svejedno bih ti savjetovala da odeš na hitnu ili kod svog dok. Ultrazvukom se sve vidi.

čuvaj se !!!

(I obavezno nam se javi kako je prošlo)

leda avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moja M bila 8.7. kad sam i krenula u postupak. Nakon prve pozitivne bete počela je padati i tek je 2.9. pala ispod 0. M je došla tek 19.9. Bila sam nekoliko puta na uzv i ništa se nije vidjelo tako da je dr. rekao neka svakih 10 dana vadim betu i da je bitno da pada. Bila sam sva u panici i nije mi bilo jasno kako može beta tako dugo padati, a na uzv se ništa ne vidi. No, nakon toga 2. M mi je došla već nakon 28 dana. Vadila sam sve hormone, briseve i papu i sve je bilo ok. Nitko mi nije znao objasniti zašto je tako dugo padala, no na sreću sve je na kraju bilo ok. Svakako posjeti svojeg dr. i napravi uzv.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja sam nakon biokemijske trudnoće jako krvarila, uz ugruške i strašne grčeve, ali ne tako dugo nego nekih 5 dana.
    Nadam se da je sve u redu, a ne bi bilo loše da se za svaki slučaj posavjetuješ s doktorom.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da li se uvijek radi o biokemijskoj kad je m takva, sa jakim ugrušcima, kod mene je dva puta bilo tako, kod 1. IVF-a sam se jedva očistila do 6-tog dana, ali nakon nalaza krvi rečeno mi je - negativno. Nisam načisto s time da li je to ipak bila biokemijska?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa
    Da li se uvijek radi o biokemijskoj kad je m takva, sa jakim ugrušcima, kod mene je dva puta bilo tako, kod 1. IVF-a sam se jedva očistila do 6-tog dana, ali nakon nalaza krvi rečeno mi je - negativno. Nisam načisto s time da li je to ipak bila biokemijska?
    Ne mora ti biti, tiki, iako sam se i sama bavila takvim mislima. Utrogestani prilično nadebljaju endo pa menge znaju dramatično izgledat - ugrušci itd. (bar meni). Npr. nakon bete 10 u Mariboru (to je protokol s antibebi) menga mi je bila slabija nego nakon prvog IVF-a na VV du su doslovno komadi u bolnim grčevima ispadali van (sori na naturalizmu), a beta bila 2...

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ina33, znači ipak beta mora svoje reči, hvala na mišljenju

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

U studenom sam imala FET koji je završio biokemijskom trudnoćom...prokrvarila sam 29.11. i taj dan je beta iznosila 6,9
    Nisam je ponavljala, a čišćenje je potrajalo 3-4 dana (kažem čišćenje, jer je baš tako i izgledalo). Danas mi je 31. dc (inače ciklusi uredni, 26-28 dana) nema M. Grčevi se javljaju povremeno unazad par dana, a pri brisanju nakon mokrenja prozirno smeđi iscjedak...sad sam u polubrizi, jel moguće da beta nije pala na 0, i zbog toga nema krvarenja, ili ?!

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja sam pratila padanje bete i krvarenje koje je uslijedilo je bilo sa ugrušcima i trajalo cca 8 dana (inače M traje 6-7 dana)

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam nakon biokemijske trudnoće jako krvarila, uz ugruške i strašne grčeve, ali ne tako dugo nego nekih 5 dana.
    Nadam se da je sve u redu, a ne bi bilo loše da se za svaki slučaj posavjetuješ s doktorom.
    i ja ovako, samo bezbolna menstruacija, što je čudno za mene

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa Vidi poruku
    Isto tako, bas isto tako, s time da mi inace M traje 3-4 dana, tada je punih 8.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku
    Isto tako, bas isto tako, s time da mi inace M traje 3-4 dana, tada je punih 8.
    Kod mene je bilo kao što su cure prethodno navele
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve ok

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kod mene je krvarenje nastupilo tek dva tjedna nakon izostanka M., mada beta nije prešla 100, i iako je bilo bolno, obilno i s ugrušcima, beta je ponovno počela rasti nakon krvarenja. Očistilo se s idućom M., koju sam dobila nakon tri tjedna, a krvarenje je krenulo tek kad je beta pala na 8 (i nije bilo ni obilno ni s ugrušcima).
    Sve u svemu, biokemijska koja je potrajala do 10. tj. trudnoće službeno .
    Sve je to individualno, važno je da beta padne ispod 10.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam pomalo zbunjena oko svojeg slučaja, moja beta je na 12dnt bila 50, na 16 dnt 90, a M je došla na 21 dnt. Bila je bolna, s mnogo ugrušaka i obilna. Sad je prestala i sve je OK. Zbunjena sam jer neznam da li bih svoj slučaj nazvala biokemijskom...a nisam vadila betu nakon toga, te bete su me previše bedirale....

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

svaka trudnoća koja se ne može vidjeti na uzv-u (a na uzv-u se vidi trudnoća preko 1000 betahcg) već detektirati iz krvi je biokemijska trudnoća.
    sumsko, ja bi na tvom mjestu izvadila betu za svaki slučaj, jer pad od 90 do 0 u 4 dana čini mi se ipak prebrz.
    ja nisam vadila 3. betu nikada. ali moje su bile male u startu, oko 25-30 max, pa bi pale na 14-10
    i nakon toga menzis. bilo mi je logično da su pale na nulu pa da sam zato prokrvarila. ali nisu pale tako brzo ko kod tebe.

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ivica_k prvotno napisa Vidi poruku
    U studenom sam imala FET koji je završio biokemijskom trudnoćom...prokrvarila sam 29.11. i taj dan je beta iznosila 6,9
    Nisam je ponavljala, a čišćenje je potrajalo 3-4 dana (kažem čišćenje, jer je baš tako i izgledalo). Danas mi je 31. dc (inače ciklusi uredni, 26-28 dana) nema M. Grčevi se javljaju povremeno unazad par dana, a pri brisanju nakon mokrenja prozirno smeđi iscjedak...sad sam u polubrizi, jel moguće da beta nije pala na 0, i zbog toga nema krvarenja, ili ?!
    stigla M...odahnuh

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pinky hvala na savjetu, nakon Nove godine ću otić na pregled i izvadit betu, nadam se da će bit 0...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •