Pokazuje rezultate 1 do 50 od 133

Tema: Ravan štednjak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Čišćenje staklokeramičke ploče?!?

Hej curke!

Ja imam novu staklokeramičku ploču os Whirlpool-a i imam problema s čišćenjem :?
    Svi stalno govore kako je to više nago lagano, al eto meni nije.
    Dakle, kupila sam u dm-u ono njihovo sredstvo za čišćenje i čistim kak piše na mokru krpicu, hladnu ploču...i otpadnu mi bicepsi od ribanja, a onda mi ostanu flekice.
    Kaj ja radim krivo il to sredstvo ne valja, ima li boljih i gdje, pomozite...???!!!
    Ja bih voljela da mi navečer izgleda ko nova...btw koštala oko 3.500 kn, ak to nešto znači?!?

anna24 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Princeza S prvotno napisa Vidi poruku
    Hej curke!

Ja imam novu staklokeramičku ploču os Whirlpool-a i imam problema s čišćenjem :?
    Svi stalno govore kako je to više nago lagano, al eto meni nije.
    Dakle, kupila sam u dm-u ono njihovo sredstvo za čišćenje i čistim kak piše na mokru krpicu, hladnu ploču...i otpadnu mi bicepsi od ribanja, a onda mi ostanu flekice.
    Kaj ja radim krivo il to sredstvo ne valja, ima li boljih i gdje, pomozite...???!!!
    Ja bih voljela da mi navečer izgleda ko nova...btw koštala oko 3.500 kn, ak to nešto znači?!?

A jesi možda dobila sa tom pločom nekakav nožić za čišćenje?? Znam da se ta ploča ne smije grebati niti čistiti grubim sredstvima, ali ja imam taj nožić, onda ploču liijepo namočim, "sastružem" je sa tim nožićem i sve bude lijepo čisto. Ak hoću da se sjaji, onda je pošpricam i sa sredstvom za pranje prozora i onda je mrak mislim sjajna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •