u dobru i zlu, pretpostavljam da si to vadila 3 dc i da ti je dr. rekao da idući ciklus dođeš 3 dc na pregled... Ako je tako, onda će ti dr. pogledati nalaz kada idući put dođeš jer se ti nalazi ne šalju poštom. Tako je bilo kod mene... Ja sam baš ovaj petak bila 3 dc gore i onda mi je pogledao nalaz i uputio me dalje na endokrinološku obradu...
Nego, imam pitanje vezano uz povišen TSH. Naime, ovaj ciklus nisam mogla ništa dalje konkretno zbog TSH kojeg sam vadila 28.5. (3 dc)... Ono što me buni kod tog hormona je da mi različiti lab. daju različite referentne vrijednosti te da nisam sigurna koliko je kod njega bitno u kojeg dijelu ciklusa se vadi...
Do sada imam 3 nalaza:
Pretraga na 21 dc. TSH = 3,94 ; gornja granica= 4,20
Pretraga na 3 dc (VV) TSH = 6,99 - ne znam koji je tamo interval referentnih vrijednosti jer nisam vidjela nalaz već samo info sa povijesti bolesti...
Pretraga na 7 dc. TSH = 4,54 ; gornja granica= 5,00
Uglavnom, dok ne obavim kompletnu endokrinološku obradu ne mogu dalje u postupak...
Molim vas, ako je netko imao ovakvih iskustava da mi kaže kako otprilike izgleda sama obrada i kakva se terapija može primjeniti. Koliko otprilike traje "reguliranje" hormona, tj. ima li uopće kakav vremenski okvir za riješavanje ovakvih problema?
Hvala vam puno unaprijed!