Pokazuje rezultate 1 do 50 od 99

Tema: štitnajača

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Platica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Moram jos detaljno proucit to o prehrani, a nisam ja niti folnu pila, moj gin.to nije rado davao, po njemu zdrava mediteranska prehrana i sve super, bebo je hvala Bogu super, zdrav, napredan, zilavko pravi, trudnoca protekla odlicno. Ja nikad aktivnija nisam bila cini mi se. Ali nisam imala pojma da mi stitna ne radi kako treba sve do prije 10-tak dana kada sam dobila "gusicu" i krenula na pretrage... ostalo znate...

Hej cure zao mi je sto nas ima puno s ovom dijagnozom, ali nekako covjeku drago da se mozemo međusobno ohrabrit i dat koji koristan savjet...

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Platica prvotno napisa Vidi poruku
    Moram jos detaljno proucit to o prehrani, a nisam ja niti folnu pila, moj gin.to nije rado davao, po njemu zdrava mediteranska prehrana i sve super, bebo je hvala Bogu super, zdrav, napredan, zilavko pravi, trudnoca protekla odlicno. Ja nikad aktivnija nisam bila cini mi se. Ali nisam imala pojma da mi stitna ne radi kako treba sve do prije 10-tak dana kada sam dobila "gusicu" i krenula na pretrage... ostalo znate...

Hej cure zao mi je sto nas ima puno s ovom dijagnozom, ali nekako covjeku drago da se mozemo međusobno ohrabrit i dat koji koristan savjet...

I meni je isto žao,moj endokrinolog je holist i smatra da je to upozorenje da moramo promijeniti način življenja ili pak shvaćanja života. Ja sam sva osjetljiva, s 12-15 god prvi put kod dječjeg psihijatra-dijagnoza hipersenzibilnost, onda opet s 19-26 s dijagnozom paničnog poremećaja, i taman kad mislim da sam došla "k sebi" saznam da imam hashimoto ( ne znam je li on možda bio uzrok svemu ovome?) ali znam da od kad uzimam terapiju kvaliteta života mi se znatno popravila tako da sigurno to mogu zahvaliti terapiji. Ali, bitno je i promijeniti point of view na stvari, a to je nešto što meni malo teže ide Ali ide, polako ali sigurno.

p.s. ja nikad gušicu nisam ni imala ni dobila, nemam apsolutno nikakve znakove otečene štitnjače vidljive prema van,samo iznutra na UZV. I naravno,višak kila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •