Ja sam isto opet razmisljala sto bi mogao biti uzrok. I jutros gledam malog kako jede i shvatim da dio areole koji mu je van usta je tamni, a kad je pustio onaj sav dio koji mu je bio u ustima je crveni i iziritirani... To mi je dalo ideju da je problem mozda u njegovoj slini (jer zuba nema da bi bilo mehanicko ostecenje) jer slina je isto puna raznih probavnih enzima, mozda moja koza lose reagira na to. Sa starijom mi je cijela areola bila zahvacena ali ona je tada imala godinu dana i puno veca usta.

Uglavnom, sad sam odlucila probati nakon svakog podoja isprati u vodi bradavice, namazati malo s onom mama masti od babylove-a i staviti cisti jastucic (na koje cu vidim potrositi bogatstvo). Za sada mi se cini da me manje svrbi nakon podoja no mozda je to samo pshioloski ucinak da nesto ipak pokusavam (opet).

Drago mi je da se kod tebe nije razmahalo, kod mene je isto jos uvijek ok, a nadam se da cu ovaj put uspjeti to kontrolirati, prosli put kad sam shvatila sto je problem je vec jako bilo uznapredovalo (ali svejedno nije bilo pomoci dok nisam prestala dojiti ) Ja nekako ne vjerujem da su kod mene gljivice, nikad nemam s njima problema a i zadnji put mi rojazol nije nesto posebno pomogao (doduse nisam ga dugo ni koristila, mozda tri tjedna). Ako ovo ne pomogne onda cu probati rojazol + dermatolog.