Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: po cijele dane stenje, ali ga ne boli

sensei avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno po cijele dane stenje, ali ga ne boli

Znam malo glup naslov ali doslovno je tako, a ja više ne znam što da mislim.
    M. ima 2 mjeseca i većinu vremena stenje, grči se, zacrveni, izvija i prducka, inače je vesela, mirna beba, čak ponekad kad stenje on se smije. Pedica kaže da su grčevi, ali ne bih rekla da su grčevi ( možda u nekom blažem obliku?)jer oni znaju biti puno jači,u određeno vrijeme, djeca vrište i plaču, a on ne i kod njega nema vremenskog perioda kad se javljaju, nego po cijele dane. Nije mi ga ugodno gledati takvog, ne može se pošteno naspavati, niti jesti..
    Da li se vaši bebači tako ponašaju?

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moguće da ima malo problema s kakanjem... možeš mu malo masirati trbuščić i kad se tako grči pokušati ga pridržati iznad neke posudice bez pelene, tako će lakše isprazniti crijeva.

sensei avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ma stalno mu masiramo trbušek, dižemo nogice i samo se pošteno isprdi i to je to i onda opet za pola sata sve ispočetka..

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pokušaj da to ne radi u ležećem, nego u polusjedećem položaju, samo ga moraš dobro poduprijeti rukama, kralježnica naravno ne smije biti bez oslonca.
    Pomaže i da je bez pelene.
    Možeš još pokušati ti piti neki čaj od mješavine anisa, koromača i kima. Ne znam da li će pomoći, ali neće štetiti.
    Imaš još puno tih tema o bebicama koje teško kakaju, pretraži.

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I moja je takva od kad smo došle iz bolnice.I ipak izgleda da su to grčevi.
    Bez nekog određenog doba dana i nikad u komadu duže od 30 minuta i ne na taj način da je ipak nebi mogli smiriti.
    Uzeli smo babynose jer je na biljnoj bazi.
    Više ne plače.Uopće. Sad samo imam vjetrove i to je nekad malo muči.
    Sve skupa neke vrste mučenja ne više od cca 20-30 minuta.

kikica2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

sensei, i od nas je točno tako bilo, kako si opisala, na skoro svakoj drugoj slici ( kad sad gledam) malecki se grči, stenje, muči se. No prošlo je, ne sjećam se kad, ali s nekih par mjeseci. I nije imao prave grčeve, za razliku od starijeg brata.

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj sensei prvotno napisa Vidi poruku
    Znam malo glup naslov ali doslovno je tako, a ja više ne znam što da mislim.
    M. ima 2 mjeseca i većinu vremena stenje, grči se, zacrveni, izvija i prducka, inače je vesela, mirna beba, čak ponekad kad stenje on se smije. Pedica kaže da su grčevi, ali ne bih rekla da su grčevi ( možda u nekom blažem obliku?)jer oni znaju biti puno jači,u određeno vrijeme, djeca vrište i plaču, a on ne i kod njega nema vremenskog perioda kad se javljaju, nego po cijele dane. Nije mi ga ugodno gledati takvog, ne može se pošteno naspavati, niti jesti..
    Da li se vaši bebači tako ponašaju?

ajme daj pogledaj moju temu
    http://forum.roda.hr/threads/57683-U...21#post1667021

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •