Citiraj Ayan prvotno napisa Vidi poruku

cure, jel može malo smjernica oko toga čega da se drži u mejlu, ne bi baš htjela poslati ovo što sam napisala tu na temi, makar bolje nisu niti zaslužili.
Mislim da sve mi i predobro znamo što napisati ministru i ostalima.
Ono što je važno-usredotočiti se na bitno, neka bude kratko, jasno i snažno.

Ja sam napravila skicu:
1) oduzimanje prava na najbolje liječenje, diskriminacija, neetičnost, neustavnost onog što smo čuli u medijima
2) da mi pošalje prijedlog zakona
3) sve je politika i trgovina-ako ne Zakon ne bude onaka kakav su obećavali prije nego su se domogli vlasti, to kažnjavamo na sljedećim izborima (a ima nas puno plus naši prijatelji i obitelji)
4) osvrt na naš slučaj kao neplodnog para-ograničenje mogućnosti na MPO na teret osiguranja iza 42. godine.
Ovo za nas predstavlja obespravljivanje i brutalno prikraćivanje na liječenje. Moj muž(40 god) je neplodan, ja unatoč godinama (41godinu i 3 mjeseca) sam reproduktivno zdrava i u mogućnosti zanijeti (sa 40 i pol godina FSH 6, LH5, AMH 24, ostali trudni iz klomifenskog ciklusa u prvom pokušaju). Ovakvo kruto zakonsko riješenje, koje ograničavam MPO do 42. godine žene, nama oduzima šansu za drugo dijete i u našem slučaju nije medicinski utemeljeno-dakle diskriminira nas.