mi smo ju uzeli s 8 tjedana, a do tad je bila u uzgajivačnici. vidjeli smo ju prvi put s nekih 4-5 tjedana, bili su u zasebnoj prostoriji, u kojoj je kad smo mi došli, samo bila mama. ajme, kako su bili maleni i slatki. mama ih je baš dojila. i onda je izašla vani iz te kao neke kutije di su bili ti maleni, sjela pored, a mi smo ih nosali. a ova gledala.
i žena nam je rekla da će ih kao taj tjedan prvi puta izvesti vani. a oni imaju cca deset pasa, muških i ženskih. valjda su se s njima upoznali, nisu ih sigurno vodili okolo. imaju još i neke skupe mačke, papigu, kornjaču i dva zeca. i dvije male, vražje curice. majko mila. :mrgreen:
i kako sam već pisala, rekli su nam da odmah odemo vani s njom, tako da se od prvog dana druži s psima kojih ima napretek u parku.
jučer sam se tebe sjetila mima, i žute vrpce. pogriješila sam, pustila sam abi, i kako znam da se samo igra, nisam obraćala pažnju na to da jednoj maloj maltezerici, koju je napao pas i koja se boji pasa ko vraga (skoro ju je na licu mjesta ubio), nije do igre. baš je bila uplašena, na lajni, a nisam razlikovala tu uplašenost od ovog njihovog svakodnevnog režanja u igri.
dok nisam, s pravom, iznervirala vlasnicu.
a mogla mi je i ranije reć, isto :mrgreen: