Lista za
14.12.2020.
(Ne) čekalice
Klooo ~~~~~~~~~ 45.dc +
Odbrojavalice
Beck ~~~~~~~~~~ 20.dc
ljube555 ~~~~~~~~ 18.dc
Garawa ~~~~~~~~ 12.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~ 12.dc
BelleA ~~~~~~~~~ 10.dc
Mašnica ~~~~~~~~ 6.dc
IvchyOs ~~~~~~~~ 1.dc
Printable View
Lista za
14.12.2020.
(Ne) čekalice
Klooo ~~~~~~~~~ 45.dc +
Odbrojavalice
Beck ~~~~~~~~~~ 20.dc
ljube555 ~~~~~~~~ 18.dc
Garawa ~~~~~~~~ 12.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~ 12.dc
BelleA ~~~~~~~~~ 10.dc
Mašnica ~~~~~~~~ 6.dc
IvchyOs ~~~~~~~~ 1.dc
Meni je danas 2.dc
Jutro cure. Kako ste?
Beck kako prolaze ovi dani?
Ljube baš mi je žao što nisi uhvatila peak. Samo hrabro u sljedeći ciklus, iako bitno da ste pokrili tako da u slučaju da je ipak bila O da se onda može nešto smučkati. :-)
Garawa uhuuuu za peak. Držim fige. :-)
BelleA a da se čuješ s ginekologom?
Jutro cure!
Kod mene ništa novoga, 4dpo sam tek - znači apsolutno ništa se ne događa.
Ivchy slučajno sam napisala 1.dc a danas si 2dc tako da ide i ispravak liste.
Ljube a nema druge sad nego čekati, vidjet ćeš kasnije ako bude opet sluzi ili ako osjetiš O da tek dolazi baci se u akciju!
Garawa samo vrijedno pokrivajte sada i držimo fige...
Ispravak Liste za
14.12.2020.
(Ne) čekalice
Klooo ~~~~~~~~~ 45.dc +
Odbrojavalice
Beck ~~~~~~~~~~ 20.dc
ljube555 ~~~~~~~~ 18.dc
Garawa ~~~~~~~~ 12.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~ 12.dc
BelleA ~~~~~~~~~ 10.dc
Mašnica ~~~~~~~~ 6.dc
IvchyOs ~~~~~~~~ 2.dc
Baš lijep peak https://ibb.co/wg4vW7R
Samo da jajasce bude kvalitetno.. :bouncing:
Nikada ranije ovako u ciklusu nisam uhvatila peak
Ispravak .. nikada ovako rano u ciklusu
Garawa baš je lipi peak! Ovo će onda biti školski ciklus. Držim fige da završi školski s jednim plusićem na kraju, isto ovako lipim kao i ovaj peak. :-D
A pozitiva me pere baš baš..
Taman ako sve bude ok..mogla bi na Božićno jutro test umočiti..
Sve bi bilo kao u bajci :klap:
Ja sam na estrofemu jer je sluznica maternice tanka kaže liječnik, idem i na folikulometrije pa ćemo vidjeti. O bi mogla biti tamo možda u petak, u četvrtak još idem na utz pa ćemo točno znati. Doma imam još nešto LH trakica tako ću svejedno koju pišnuti hahaha :)
Bila sam i na konzultacijama u IVF, krajem mjeseca zovem da vidim kakva je lista čekanja za 2021. preko hzzo.
Folikul 15, endometrij 5.
Lotus meni je ovaj ciklus kad sam išla na folikulometrije na 10dc endometrij bio 5.5, a folikuli 18 i 16 mm. Već za 2 dana endometrij je bio 7.9mm. Držim fige. :heart:
Hvala Klooo :), meni je danas 12.DC.
Lotus držim fige :-)
I ja sam na estrofemu. Kako ga uzimaš?
Estrofem 2mg, dva puta dnevno, u četvrtak idem opet pa ćemo vidjet dal će šta promijenit.
Ljube555, estrofem sam danas počela piti zbog tog tankog endometrija. Nismo definirali do kad ću ga piti, znat ću ti više reći za par dana. Ovo je da prvi put pijem išta takve "prirode".
Moj zahvat otpada ovaj ciklus, ovaj mjesec i ove godine...covid pozitivan imam test nista od bolnice. Nemam pojma...
Garawa to ti je baš dobar školski ciklus, ovulacija na 14. dan :)
Lotus stigne se to još zdebljat!
Ivchy konačno!
Ljube samo akcija :)
Meni je fora doc tu pogledat koji mi je Dc ne moram u apo:)
Cudan mi je siklus, em sluz prerano, em sve me nes boli, em neki mali iscjedak koji veze smovulacijom nema.. sanse su da je anovulatorni.. nemam trakica.. znat cemo kad dodje menga kad je bila O [emoji1787]
Bude, bude, sačekuša spremna, tako je najbolje [emoji1303]
A voljela bi još sutra potvrditi.. al nisam sigurna da ćemo uspjeti..sve ovisi da li će muž biti kući ili ne..
U svakom slučaju uzdam se u ovo do sada!
Garawa dobro ste vi to pokrili....sasvim dovoljno sad ono najgore čekanje...onih 10tak plus minus dana.
Nemam cure nikakve simptome, klinci su bili pozit.prije nesto vise od mj.dana i muz i ja imalli opcu slabosf, on temp., oboje bolove u prsima i misicima i zglobovima pa mi zato sad nije jasno kak je pozit. A nista...produzuje se ahonija i cekanje...
Ali ako je to bilo prije mjesec dana i ako si sad ok onda vise nisi zarazna? Ma ko ce vise znati..
Ajoj mašnice žao mi je :ghug:
Ova godina je stvarno drek..
Cak mislim da mi je ovaj ciklus bez O
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Pa valjda nisam...iskreno nemam pojma meni je ovo ludo vec sve....ako idem u izolaciju to ce mi biti treća unazad 2 mj.
Mašnice baš mi je žao....
Pa kako, nemaš nikakvih simptoma? Zdravlje je na prvom mjestu, brzo će to proći i onda ćeš u novu godinu s novom nadom!
Garawa ajde na Božić jedan test, ja i Ljube trebamo na Božić dobiti M pa da imamo jedno grupno testiranje ako ne dobijemo :mrgreen:
Lotus brzo ti se endometrij može zadebljati, kako kaže i Klooo - probaj piti sok od cikle i jesti jezgru ananasa 5 dana - kažu da to zadebljava endometrij a i sjećam se da je Himalaya rekla da se u dobitnom ciklusu najela ananasa...
Kod mene ništa novo, 5dpo, dosta sporo mi idu dani - a što više ideu bit će sve sporije. Mislim da od 10-14 dpo bude najgore, ovako sad ne mislim previše jer znam da ne mogu ni test umakati ni ništa osim čekati...
Lista za:
15.12.2020.
(Ne) čekalice
Klooo ~~~~~~~~~ 46.dc +
Odbrojavalice
Beck ~~~~~~~~~~ 21.dc
ljube555 ~~~~~~~~ 19.dc
Garawa ~~~~~~~~ 13.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~ 13.dc
BelleA ~~~~~~~~~ 11.dc
Mašnica ~~~~~~~~ 7.dc
IvchyOs ~~~~~~~~ 3.dc
Kalendar kaze da dolazi 25.12
Peak nisam uhvatila pa neznam i uopce na cemu sam... na aplikaciji sam sama oznacila kao peak dok lh naglo skocio na 13dc pa izbacilo mi O na 14dc... ali nisam bas sigurna u to ...posto nisam nikad fulala da nije bio peak... pa sada i cak mislim da ovaj ciklus sam bez O... a posto sam sama oznacila kao peak danas pokazuje mi 5dno... u takvom sam labirintu i sve to velika zagonetka...
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Estrofem između ostalog koriste i žene u postmenopauzi (kako piše na papirima) no čest je slučaj da ga žene piju za zadebljanje endometrija, koliko sam čitala u Rodinoj grupi na fejsu. Liječnik mi nije spominjao da stopira O. Možda će druge cure znati više napisati o estrofemu ako su ga koristile.