Pokazuje rezultate 1 do 50 od 608

Tema: Odbrojavanje 4/2020 by Himalaya

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Mašnice baš mi je žao....
    Pa kako, nemaš nikakvih simptoma? Zdravlje je na prvom mjestu, brzo će to proći i onda ćeš u novu godinu s novom nadom!

Garawa ajde na Božić jedan test, ja i Ljube trebamo na Božić dobiti M pa da imamo jedno grupno testiranje ako ne dobijemo

Lotus brzo ti se endometrij može zadebljati, kako kaže i Klooo - probaj piti sok od cikle i jesti jezgru ananasa 5 dana - kažu da to zadebljava endometrij a i sjećam se da je Himalaya rekla da se u dobitnom ciklusu najela ananasa...

Kod mene ništa novo, 5dpo, dosta sporo mi idu dani - a što više ideu bit će sve sporije. Mislim da od 10-14 dpo bude najgore, ovako sad ne mislim previše jer znam da ne mogu ni test umakati ni ništa osim čekati...

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Beck prvotno napisa Vidi poruku
    Mašnice baš mi je žao....
    Pa kako, nemaš nikakvih simptoma? Zdravlje je na prvom mjestu, brzo će to proći i onda ćeš u novu godinu s novom nadom!

Garawa ajde na Božić jedan test, ja i Ljube trebamo na Božić dobiti M pa da imamo jedno grupno testiranje ako ne dobijemo

Lotus brzo ti se endometrij može zadebljati, kako kaže i Klooo - probaj piti sok od cikle i jesti jezgru ananasa 5 dana - kažu da to zadebljava endometrij a i sjećam se da je Himalaya rekla da se u dobitnom ciklusu najela ananasa...

Kod mene ništa novo, 5dpo, dosta sporo mi idu dani - a što više ideu bit će sve sporije. Mislim da od 10-14 dpo bude najgore, ovako sad ne mislim previše jer znam da ne mogu ni test umakati ni ništa osim čekati...
    Kalendar kaze da dolazi 25.12

Peak nisam uhvatila pa neznam i uopce na cemu sam... na aplikaciji sam sama oznacila kao peak dok lh naglo skocio na 13dc pa izbacilo mi O na 14dc... ali nisam bas sigurna u to ...posto nisam nikad fulala da nije bio peak... pa sada i cak mislim da ovaj ciklus sam bez O... a posto sam sama oznacila kao peak danas pokazuje mi 5dno... u takvom sam labirintu i sve to velika zagonetka...

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    May 2019

Početno

Citiraj Beck prvotno napisa Vidi poruku

..
    Testic ce biti za Božić.. i bit ce to tri plusa..
    A Lotus će na staru godinu dobiti plus

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Garawa prvotno napisa Vidi poruku
    Hahah...

Sta si ti popila???[emoji3]

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Citiraj Garawa prvotno napisa Vidi poruku
    Može1 Bit će 3 plusa sigurno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •