Stranica 11 od 13 PrviPrvi ... 910111213 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 501 do 550 od 608

Tema: Odbrojavanje 4/2020 by Himalaya

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Garawa to ti je baš dobar školski ciklus, ovulacija na 14. dan

Lotus stigne se to još zdebljat!

Ivchy konačno!

Ljube samo akcija

Meni je fora doc tu pogledat koji mi je Dc ne moram u apo

Cudan mi je siklus, em sluz prerano, em sve me nes boli, em neki mali iscjedak koji veze smovulacijom nema.. sanse su da je anovulatorni.. nemam trakica.. znat cemo kad dodje menga kad je bila O [emoji1787]

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Moj zahvat otpada ovaj ciklus, ovaj mjesec i ove godine...covid pozitivan imam test nista od bolnice. Nemam pojma...
    A joj žao mi je! Kak se osjećaš?

Koja je sad procedura, di si ono trebala ići?

Datum pristupanja
    May 2019

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Moj zahvat otpada ovaj ciklus, ovaj mjesec i ove godine...covid pozitivan imam test nista od bolnice. Nemam pojma...
    O Bože, kako se osjećaš?

Datum pristupanja
    May 2019

Početno

Citiraj BelleA prvotno napisa Vidi poruku

Ivchy konačno!

Ljube samo akcija

Cudan mi je siklus, em sluz prerano, em sve me nes boli, em neki mali iscjedak koji veze smovulacijom nema.. sanse su da je anovulatorni.. nemam trakica.. znat cemo kad dodje menga kad je bila O [emoji1787]
    Bude ona noćas..jajnici baš "plešu " i lh je malo prosvijetlio..
    Pokrili smo sinoć i jutros, valjda bude dovoljno

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Bude, bude, sačekuša spremna, tako je najbolje [emoji1303]

Datum pristupanja
    May 2019

Početno

A voljela bi još sutra potvrditi.. al nisam sigurna da ćemo uspjeti..sve ovisi da li će muž biti kući ili ne..
    U svakom slučaju uzdam se u ovo do sada!

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Garawa dobro ste vi to pokrili....sasvim dovoljno sad ono najgore čekanje...onih 10tak plus minus dana.

Nemam cure nikakve simptome, klinci su bili pozit.prije nesto vise od mj.dana i muz i ja imalli opcu slabosf, on temp., oboje bolove u prsima i misicima i zglobovima pa mi zato sad nije jasno kak je pozit. A nista...produzuje se ahonija i cekanje...

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Ali ako je to bilo prije mjesec dana i ako si sad ok onda vise nisi zarazna? Ma ko ce vise znati..

IvchyOs avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Ajoj mašnice žao mi je
    Ova godina je stvarno drek..

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj lotus5 prvotno napisa Vidi poruku
    Ljube555, estrofem sam danas počela piti zbog tog tankog endometrija. Nismo definirali do kad ću ga piti, znat ću ti više reći za par dana. Ovo je da prvi put pijem išta takve "prirode".
    Cudno malo...neznam bas... sve posvud pisi da estrofem stopira O

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj BelleA prvotno napisa Vidi poruku

Ivchy konačno!

Ljube samo akcija

Ha ha ha

I moj ciklus ko neki labirint i velika zagonetka... isto tako dok dobijem znat cu tocno kad bila O a do tad mozak na pasu...

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cak mislim da mi je ovaj ciklus bez O

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Pa valjda nisam...iskreno nemam pojma meni je ovo ludo vec sve....ako idem u izolaciju to ce mi biti treća unazad 2 mj.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Mašnice baš mi je žao....
    Pa kako, nemaš nikakvih simptoma? Zdravlje je na prvom mjestu, brzo će to proći i onda ćeš u novu godinu s novom nadom!

Garawa ajde na Božić jedan test, ja i Ljube trebamo na Božić dobiti M pa da imamo jedno grupno testiranje ako ne dobijemo

Lotus brzo ti se endometrij može zadebljati, kako kaže i Klooo - probaj piti sok od cikle i jesti jezgru ananasa 5 dana - kažu da to zadebljava endometrij a i sjećam se da je Himalaya rekla da se u dobitnom ciklusu najela ananasa...

Kod mene ništa novo, 5dpo, dosta sporo mi idu dani - a što više ideu bit će sve sporije. Mislim da od 10-14 dpo bude najgore, ovako sad ne mislim previše jer znam da ne mogu ni test umakati ni ništa osim čekati...

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Lista za:
    15.12.2020.

(Ne) čekalice

Klooo ~~~~~~~~~ 46.dc +

Odbrojavalice

Beck ~~~~~~~~~~ 21.dc
    ljube555 ~~~~~~~~ 19.dc
    Garawa ~~~~~~~~ 13.dc
    Lotus5 ~~~~~~~~~ 13.dc
    BelleA ~~~~~~~~~ 11.dc
    Mašnica ~~~~~~~~ 7.dc
    IvchyOs ~~~~~~~~ 3.dc
    Posljednje uređivanje od Beck : 15.12.2020. at 11:04

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Beck prvotno napisa Vidi poruku
    Mašnice baš mi je žao....
    Pa kako, nemaš nikakvih simptoma? Zdravlje je na prvom mjestu, brzo će to proći i onda ćeš u novu godinu s novom nadom!

Garawa ajde na Božić jedan test, ja i Ljube trebamo na Božić dobiti M pa da imamo jedno grupno testiranje ako ne dobijemo

Lotus brzo ti se endometrij može zadebljati, kako kaže i Klooo - probaj piti sok od cikle i jesti jezgru ananasa 5 dana - kažu da to zadebljava endometrij a i sjećam se da je Himalaya rekla da se u dobitnom ciklusu najela ananasa...

Kod mene ništa novo, 5dpo, dosta sporo mi idu dani - a što više ideu bit će sve sporije. Mislim da od 10-14 dpo bude najgore, ovako sad ne mislim previše jer znam da ne mogu ni test umakati ni ništa osim čekati...
    Kalendar kaze da dolazi 25.12

Peak nisam uhvatila pa neznam i uopce na cemu sam... na aplikaciji sam sama oznacila kao peak dok lh naglo skocio na 13dc pa izbacilo mi O na 14dc... ali nisam bas sigurna u to ...posto nisam nikad fulala da nije bio peak... pa sada i cak mislim da ovaj ciklus sam bez O... a posto sam sama oznacila kao peak danas pokazuje mi 5dno... u takvom sam labirintu i sve to velika zagonetka...

Datum pristupanja
    May 2019

Početno

..
    Testic ce biti za Božić.. i bit ce to tri plusa..
    A Lotus će na staru godinu dobiti plus

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Cudno malo...neznam bas... sve posvud pisi da estrofem stopira O

Estrofem između ostalog koriste i žene u postmenopauzi (kako piše na papirima) no čest je slučaj da ga žene piju za zadebljanje endometrija, koliko sam čitala u Rodinoj grupi na fejsu. Liječnik mi nije spominjao da stopira O. Možda će druge cure znati više napisati o estrofemu ako su ga koristile.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Garawa prvotno napisa Vidi poruku
    Hahah...

Sta si ti popila???[emoji3]

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Garawa, ma može

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Može1 Bit će 3 plusa sigurno

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Ljube razumijem, tako sam i ja bila skroz pogubljena jedan ciklus, mislila nema O a ona na kraju bila skroz kasnije... I bila sam ful nervozna jer su mi se sprčkali tako ciklusi. Moja teorija je da mi je to jer sam pila vrkutu. Ali tko zna...

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ljube razumijem, tako sam i ja bila skroz pogubljena jedan ciklus, mislila nema O a ona na kraju bila skroz kasnije... I bila sam ful nervozna jer su mi se sprčkali tako ciklusi. Moja teorija je da mi je to jer sam pila vrkutu. Ali tko zna...
    Danas mi je 19dc...skok bio lh bio na 13dc na 14dc jos bila trakica donekle tamna... i od 15dc jedva vidljiva testna linija... tako kasno O nikad nisam imala..znaci ili bila tad pa nisam uhvatila peak ili ovaj ciklus nju nemam...

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Lista za:
    16.12.2020.

(Ne) čekalice

Klooo ~~~~~~~~~ 47.dc +

Odbrojavalice

Beck ~~~~~~~~~~ 22.dc
    ljube555 ~~~~~~~~ 20.dc
    Garawa ~~~~~~~~ 14.dc
    Lotus5 ~~~~~~~~~ 14.dc
    BelleA ~~~~~~~~~ 12.dc
    Mašnica ~~~~~~~~ 8.dc
    IvchyOs ~~~~~~~~ 4.dc

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Jutro... ja sam budna od 5 sati ujutro...probudili su me tako izrazeni grcevi tocno na sredini ispod pupka kojih 5do 10cm dolje... trajalo sat vremena i popustilo..sada je mir samo tu i tamo osjecam pikanje u jajnikama

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Jutro cure. Kako ste?

Mašnice baš mi je žao.

Ljube a da se naručiš kod ginekologa da provjeri što se to događa ovaj ciklus?

Beck, Garawa kako vam prolaze dani? Ja sam se odlučila skoncentrirati na kolače za Božić da mi čim prije prođe vrijeme.

Lotus jesi opet bila na folikulometriji?

BelleA nadam se će biti O ovaj ciklus. Budite vrijedni ovih dana pa možda se nešto i smučka.

Himalaya kako si nam ti? Tj. kako ste vas dvoje?

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ne idem sigurn.pa sam dvje god.hodala svaki mjesecc po cetiri puta na mjese pa vise mi ne da se... dobit cu M pa cu onda znati kad i sta bilo

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Klooo, mi smo dobro. Dobili smo nalaze prenatalnog i čekamo zdravog dečkića. Kako si ti? Probada li te u trbuhu, mučnine, umor, smetaju li ti neki mirisi? Kad imaš sljedeći pregled?

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Himalaya ajmee super. Čestitam na zdravom dečku. Baš mi je drago da ste dobro. Čuvaj se i čuvaj mrvicu malu. Još da ti se taj hematom sredi i na konju si.
    Ja sam dobro. Malo sam umorna, ali to je sve. Zna me nekad malo probosti, ali ništa strašno. Jedino što sam skužila da gubim na kilaži i trbuh mi je već malo iskočio. Nemam stvarno nikakve simptome pa jedva čekam više da vidim da je sve ok. Idem u ponedjeljak na kontrolu. Baš sam išla gledati kad si ti čula srčeko i bilo je 52.dc, a i meni će biti u pon 52.dc (mislim da smo tu negdi i po dpo) pa se nadam da bih i ja svoja mogla čuti. I nadam se da će se čuti oba.

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Sutra idem opet na folikulometriju. Pokrivamo svaka dva dana, vidjet ćemo sutra koliko je sve napredovalo i vidi li se učinak estrofema što se tiče endometrija. Sluz se pojavljuje, jajnik nisam još osjetila.
    Nek ste vi dvije trudnice dobro i neka tako i ostane

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Himalaya čestitam na dečkiću, samo nek nam bude dobar u buši i dalje
    Klooo kad čuješ srčeko otvaraj novo odbrojavanje, bogami smo se brzo preselile na novo haha

Lotus javljaj kad budeš znala, ma sigurno se zadebljalo. A jel koristiš još i trakice ili samo folikulometrije?
    Ljube nadam se da je sve ok, mene nikad stvarno baš tako ne probada, uvijek me nešto kao glupo zateže...

Kod mene niš novog, danas me krenulo kao zatezati i cice boljeti - a klasika kao i svaki mjesec, niš novoga...

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Himalaya čestitam na dečkiću, samo nek nam bude dobar u buši i dalje [emoji813]
    Klooo kad čuješ srčeko otvaraj novo odbrojavanje, bogami smo se brzo preselile na novo haha

Lotus javljaj kad budeš znala, ma sigurno se zadebljalo. A jel koristiš još i trakice ili samo folikulometrije?
    Ljube nadam se da je sve ok, mene nikad stvarno baš tako ne probada, uvijek me nešto kao glupo zateže...

Kod mene niš novog, danas me krenulo kao zatezati i cice boljeti - a klasika kao i svaki mjesec, niš novoga...
    Kroz dan osjecam neki blagi grcevi kao pred M i jajnike neko pikanje povremeno .. neznam zasto me drzi mucnina i cini mi se da sam nahladila se posto cesto idem na wc

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ali me pere full pozitiva neka... i jedva cekam 10dno iako nisam uhvatila peak

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Beck hoću da. Nadam se da ćete i vi sljedeće još brže otvoriti. Imamo dosta kandidata. Držim vam fige.

Ja sam koristila trakice uz folikulometriju. Bila sam na zadnjoj u srijedu (tad su folikuli bili 19 i 21, a endometrij 7.9), a O je bila "tek" u nedjelju. Lotus ja isto virujem da se zadebljao. Ja sam jela samo ciklu do O i nakon i virujem da je pomoglo.

Ljube drago mi je zbog pozitivnog razmišljanja. To je nekad i najbitnije. A i nije bitno što nisi uhvatila peak. Bitnije je da ste pokrili te dane. Ja skoro ovaj ciklus nisam uhvatila peak. Držim fige da je O bila i da te ta pozitiva ponese dalje sljedećih 9 miseci.

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Znate da sam danas pišnula jednu trakicu oko 18h i druga crtica je bila jedva vidljiva, danas mi 14.DC. Javim se sutra s "novostima".

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

17.12.2020.

(Ne) čekalice

Klooo ~~~~~~~~~ 48.dc +

Odbrojavalice

Beck ~~~~~~~~~~ 23.dc
    ljube555 ~~~~~~~~ 21.dc
    Garawa ~~~~~~~~ 15.dc
    Lotus5 ~~~~~~~~~ 15.dc
    BelleA ~~~~~~~~~ 13.dc
    Mašnica ~~~~~~~~ 9.dc
    IvchyOs ~~~~~~~~ 5.dc

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Lotus možda O nije još bila? Javljaj svakako što kaže gin.
    Baš nam je aktivno u grupi, a kedva čekam da krenemo s testovima i traženjem sjena na Božić

Kloo a daj kad smo kod toga već - na koje dane ste ciljali odnose? Što je gin savjetovao?

Ljube samo pozitiva

Gdje nam je Garawa?

Datum pristupanja
    May 2019

Početno

Dobro jutro svima..
    Kod mene opet dosadno hehe
    Danas sam ili 2dpo ili 3dpo.. premda ff je stavio da sam 4dpo.. temperatura neka čudna..i ne slažem se s njim ali dobro..
    Na 12dc mislim da je O bila.. navečer sam kuckanje usjetila u lijevom jajniku..i mislim da je to bila O.
    Dakle testić ipak može pasti na Božićno jutro..samo tko će to dočekati ovim tempom..
    Kako ste svi vi?

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Jutro cure.

Lotus vjerojatno ti još nije bila O. Ali prati trakicama u svakom slučaju. To ti je moj savjet. Jedva čekam da se javiš s novostima.

Beck nama nije ginekolog ništa posebno savjetovao. Dao nam je samo zeleno svijetlo. To je bilo na 12dc. Mi smo ti onda imali odnose skoro svaki dan, odnosno 12,13,14 dc (navečer) i onda 16dc (ujutro). FF je rekao da je O bila na 15dc. Ja nekako mislim da je možda bila čak i na 16 dc. Peak sam imala na 14dc i malo slabiji na 15dc. Mi smo odlučili tj. ja da imamo svaki dan jer je MM spermiogram stvarno dobar. Jedino što mi pazimo da kad krenemo na ciljane odnose da spermići budu svježi ajmo reći (ne stariji od 5 dana). To je neka moja filozofija. Računam da ona najbolja tura ne bude zapravo većinom mrtvi ili nepokretni spermići, a onda kasnije se slabije stignu oporaviti pa ih je manje. Jesam ja to lipo opisala.

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Jutros sam bila na folikulometriji,danas mi je 15.DC.Uglavnom, endometrij je došao na 9 mm, uz onaj folikul od ponedjeljka koji je i dalje 15, pojavio se još jedan od 16. Ciljali smo odnose u utorak, danas i u subotu ćemo. Kaže ginić da će O biti očito kasnije nego inače jer se sad stvorio još taj jedan folikul. U ponedjeljak idem još jednom da vidimo jel bila O i da mi eventualno propiše Duphaston kao podršku žutom tijelu. Na estrofemu ostajem i dalje, dva na dan.
    Kaže da sa ova dva folikula može eventualno doći do blizanačke trudnoće te isto tako jedan može "pobijediti" drugog i opet ostane samo taj jedan. Kako god bilo, nek vidimo više taj + hahahaha

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Lotus super vijesti. Držim fige da prsnu oba folikula i da se oba oplode. Dobro bi mi došao netko s kim mogu komentirati za kolica i slične stvari (malo ovih sebičnih razloga ). Šalim se malo. Samo neka bude plus i da bude sve ok. To je najbitnije. Nestrpljivo čekamo ponedjeljak.

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Klooo, nikad ne znaš hahahaha . Ma samo da je ugledat taj + i da je živo i zdravo.
    Mislim da doma imam još dvije, tri trakice- pišnut ću ih ovih dana da baš vidim šta one kažu. Možda na kraju mjeseca ni ne budem morala zvati kliniku da nas stave na listu čekanja za postupak
    Držim nam fige svima, ako dođemo do faze testa za T bit će to tamo koji dan iza nove godine, a ročkas se slavi dan prije Božića. Kud ćeš više veselja

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Držim svim curama fige i na rukama i na nogama. Neka bude bebača. Jedva čekam kraj ove godine. Moglo bi puno toga lijepog biti.

Lotus od sveg srca se nadam da ih nećeš morati zvati.

Datum pristupanja
    May 2019

Početno

Jutro..
    Evo imam za prijaviti "simptom" od noćas/sinoć

4/5dpo
    grčevi slični pred M ali blaži..i glavobolja istovremeno
    Također iscjedak gusti bijeli..
    Kakve vi "umišljene" simptome imate hehe

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Ovo su dlroz legitimni simptomi [emoji1695]
    Kad planiras test?

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja sam imala tocno na 6dno jaki grcevi i trajali sat vremena... Trenutno samo puno wc i zedna.. imam pritisak i blagi grcevi na momente...

Poslano sa mog JNY-LX1 koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

18.12.2020.

(Ne) čekalice

Klooo ~~~~~~~~~ 49.dc +

Odbrojavalice

Beck ~~~~~~~~~~ 24.dc
    ljube555 ~~~~~~~~ 22.dc
    Garawa ~~~~~~~~ 16.dc
    Lotus5 ~~~~~~~~~ 16.dc
    BelleA ~~~~~~~~~ 14.dc
    Mašnica ~~~~~~~~ 10.dc
    IvchyOs ~~~~~~~~ 6.dc

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Hej cure,

prvo da sebe riješim - jer kod mene ništa novo i ništa pametno. Cice su bolne, dole me steže nekako čudno. Iscjedak nemam nikakav - prošli ciklus sam imala bijelog gustog - ali čitala sam da je takav iscjedak od skoka progesterona. Kao i bol u jajnicima kao i bolne cice. Tako da sve su to "simptomi" koji mogu a i ne moraju značiti T. Kod mene se to očito svaki ciklus ponavlja pa ja to protumačim da barem znam da sam ovulirala uspješno.
    Klooo super za taj info, tako i ja dragom neki dan objašnjavam da nije dobro svaki dan akcijati jer mu se ne obnavljaju plivači. On mene gleda i ne vjeruje što pričam i odakle znam sve to
    On gugla o spermiogramu a ja mu već sve govorim, sve znam već kao google haha

Garawa ovo tvoje zvuči dobro.
    Ljube tvoje također.
    Držim nam svima fige da idemo u Novu godinu trudne haha
    Lotus neka budu blizanci - Kloo pošalji joj malo te blizanačke magije
    Bellea jel se tebi biliži ili je bila već ovulacija? Nadam se da ste pokrili sve!
    Mašnice gdje si nam?

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Tu sam tu sam, čitam..ništa posebno novog kod mene...izolacija jos malo gotova. Danas me nešto lijevi jajnik baš bolucka valjda se O sprema. Nadobudno sam nakon x mjeseci danas prvi dan mjerila temp.bazalnu haha prvo ispuhala nos i sjetim se jooj nisam izmjerila, a nema veze upisala sam kak ispalo. Izasla sam iz stosa. Trakicu sam jucer pišnula za LH to kod mene polako ide. Bas pregovaram sa ginom da jos odem kod hematologa u Vinogradsku da cujem i njegovo misljenje.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Garawa zvuci obecavajuce a bome i Ljube go go girls! Kad piškite?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •