hatatitla prvotno napisa
Nemam trenutno vremena citati cijelu temu, pa ako netko ima slicno iskustvo da me malo prosvijetli. Malac ce za tjedan dana imati 5 mjeseci, jako je velik za svoju dob (s navrsena 4 mjeseca imao je 9kg i 67cm) i ne znam jel "kasni" s motorikom, mozda i zbog velicine. S boka se preokrece na trbuh, ali nema sanse da izvuce rukicu. Sto da tada radim? Ne zna se preokrenut s trbuha nazad, a ni s ravnih ledja na trbuh. Glavu drzi dobro. Od prije 10ak dana radje lezi na trbuhu nego prije, a poceo je povremeno i spavati tako (prije nije znao okrenut glavu u polozaj za spavanje). Cini mi se da nema toliko prilike da vjezba jer ustvari najvise voli da ga se nosi a na taj nacin nista ni ne moze pokusat osim drzanja glave.
Igracke ne uzima, ali grabi krpice, nase prste i svoje ruke trpa u usta. Nogice su mu cesto prekrizene dok lezi na ledjima, a stopala su mu cesto priljubljena jedno uz drugo (kao polozaj za "molitvu", samo stopalima a ne dlanovim).
Dosad se nisam nesto brinula ali sad lagano imam dojam da malo kaska. Danas sam cula preporuku za fizijatrijski pregled u Studiu Aurora u Zg, jel netko bio? Hvala na svim iskustvima.