Beti3 prvotno napisa
pikula i ja sam već čula tu statistiku. Očekivano je da žena koja ima već dvoje djece zna kako se sačuvati od iduće trudnoće, ali...Puno stvari u životu ne ide po planu.
I ja sam rodila treće u tim godinama. I čula sve ono što je sirius napisala. Zato sam šutjela o tome dok god se nije vidjelo. I tada je krenulo: što ti je to trebalo, jeste li htjeli, nije li te strah, pa toliko si imala problema sa trudnoćama, pa gdje ćete još jedan krevet utrpati....
I ništa nas nije pokolebalo. Iskreno, ja sigurno ne bih ostala trudna da to nismo podsvjesno željeli, jer znam dobro svoje tijelo i kontracepciju. I bila sam presretna kad je moja plodnost ipak pobijedila uobičajeni "cvajkinder sistem".
Na kraju, ne samo da je sve bilo u redu s trudnoćom i bebom, nego smo se financijski našli u odličnoj situaciji (MM novi posao), pa dobili mjesta ne samo za krevet nego i sobu( novi dom), a cijela obitelj oduševljena našom curicom.
Voljela bih poručiti ženama koje se dvoume (jer ako se ne dvoume onda im nemam što reći), da možda bude i bolje i lakše i ljepše sa još jednim djetetom. Moje je iskustvo divno.