Pokazuje rezultate 1 do 50 od 973

Tema: tužna statistika- treće dijete

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Svakom se može desiti.Meni da se sad desi umrli bi od gladi-to nije rješenje za prvo dvoje.Dakle da se sad dogodi ne bih mogla roditi iz čisto općih raloga kao što su računi,hrana,benzin itd.Zato jako gledam da mi se ne desi,što ne znači da i ne bude.Ne mislim niti da je riješenje rađati pod svaku cijenu,makar ne znam kako bih osobno podnijela odluku o abortusu(nakon jedne izgubljene bebe),pa kao što rekoh jako gledam da mi se ne desi.Ali nije za nikoga osuđivati,odluka je na svakoj osobi posebno.
    Tko može super,ne osuđujem,veselim se,ako ljudi mogu,blago njima,ne možemo svi.A razumijem i one koje se konačno žele odmoriti i otići na zahod bez da netko ide s njima.
    Mislim da je kod nas(kao zajednice) ipak glavni razlog ne imanja 3 bebe neimaština i loši opći uvjeti.Kao da zajednica ne želi izići u susret jer se 3 beba smatra luksuzom.
    Posljednje uređivanje od sandra23 : 02.01.2011. at 22:54

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj sandra23 prvotno napisa Vidi poruku
    Kao da zajednica ne želi izići u susret jer se 3 beba smatra luksuzom.
    Da ali zašto baš treća?
    Zašto uvažena političarka iz Pikuline priče smatra da treće dijete imaju samo neobrazovani. (Ako je to osoba na koju mislim, e pa onda sam obrazovanija od nje jer sam svoju diplomu stekla radom i trudom, u dvadesetčetvrtoj godini života, a ona je tek od kada je poznata političarka stekla VSS - prije toga je bila VŠS.)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •