techna prvotno napisa
Inesz, uopće nemam snage niti volje neprestano odgovarati na tvoje napade.
Svaka čast Sanji da ti toliko puta argumentirano odgovara.
Ali ovo moram ipak reći, zbog drugih cura koje ovo čitaju, jer mi se čini da tri stvari ovdje ne shvaćaš:
1. Napro nikoga ne zavarava; jasno kaže u kojim slučajevima može, a u kojim ne može pomoći.
2. I drugi osim tebe znaju razmišljati svojom glavom.
3. Postoje stvari koje ti ne znaš, ja ne znam, nitko ne zna.
Dakle, parovi imaju pravo SLOBODNO BIRATI hoće li piti vrkutu, suplemente Hanumice Fate, Napro ili IVF.
Tako je u Hrvatskoj, SAD-u, Francuskoj itd.
U Sjevernoj Koreji se vjerojatno ne može birati.
Ti gledaš iz svojih cipela, ali na forumu ima cura koje imaju 26, 27,28 godina i nisu uspjele zatrudniti u godinu dana.
I recimo da se ne radi o neprohodnim jajovodima ili/i azoospermiji nego o idiopatima, endometriozi, PCOS-u, ponavljanim pobačajima, asteno i sl.
Čitajući tvoje postove, tvoju žustru propagandu, mogle bi u roku odmah završiti na IVF-u, ali realno bi možda za većinu njih bilo
bolje da probaju prvo manje invazivne metode? da probaju istražiti što ne štima i pokušati to srediti.
kažem: možda, za neke od njih, ovisno o slučaju, ovisno o njihovim stavovima...ništa se ne odnosi na sve, ne možemo generalizirati,
nismo svi isti... u HR, SAD-u...
u SJV. Koreji su svi isti (?)
Ima i nas drugih cura, raznih dobi, s djecom ili ne, kojima IVF iz razno raznim razloga nije prihvatljiva ili barem ne bliska opcija.
Ako to već ne razumiješ, probaj barem razumjeti da to ne razumiješ.
I pustiti cure da na miru i SLOBODNO ovdje čitaju i pišu i razmjenjuju informacije!