Citiraj sushi prvotno napisa Vidi poruku
sanja, da li se kad udješ u program plaća još nešto osim tih konzultacija 100€? koliko često se ponavljaju te konzultacije s Ircima? na koji način radiš nalaze - da li ih plaćaš i radiš privatno (kao ti, čini mi se da si napisala) ili možeš dobiti neki nalaz na temelju kojeg ti primarni gin može dati hzzo recept? da li se folikulometrije plaćaju i ako da, koliko koštaju? da li sve lijekove sam financiraš? pitam jer ne mogu dobiti dojam iz prošlih postova o kojim se novcima cca radi... kažeš da je jeftinije
lijekove ti mogu prepisati MPO-ovci iz HR koji surađuju sa Napro. Tvoj primarni ginić ti treba prvo dati uputnicu za MPO.
Isto je i sa folikulometrijama i lab nalazima.
Ako ideš privatno Napro ima dogovor sa nekim klinikama pa možeš dobiti popust.
Vitamini se kupuju, ali to ionako većina cura u MPO koristi i naručuje preko interneta.

ako koristiš LDN on ti mjesečno dođe oko 170 kn.

Prvo imaš konzultacije sa našim cca 3 puta u cca 5 mjeseci. cijena je ja mislim 200 kn za prvi puta a 2. i 3. 150 kn.
Iza toga imaš konzultacije sa Ircima koje su svakih cca 5 mjeseci 100 Eura.u tu cijenu od 100 eura ulazi da te oni prate tih cca 5 ciklusa i podešavaju terapiju svaki mjesec s obzirom na nalaze.
Neki se problemi uoče tek naknadno kad počneš uzimati terapiju, jer su prije bili maskirani nečim drugim itd.

Sve ti ovisi koliko brzo zatrudniš, mnoge cure već prije 2. konzultacija, a puno njih prije 3.
Ako ne uspiješ ostvariti T oni te dugo ne zavlače, mislim da odrade 12 dobrih ciklusa i onda te upute dalje.
tako da rijetko tko ima više od 4 konzultacija sa Ircima osim možda cure koje su imale pobačaje.